(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Bassadone Automotive Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Haemme vakituiseen, uuteen työtehtävään HR-asiantuntijaa

HR-asiantuntijan tehtävänkuvaan kuuluu työsuhteiden hallinta, työterveyshuollon- ja palkkayhteyshenkilönä toimiminen, avustaminen rekrytoinneissa ja HR-kehityshankkeissa. Tehtävä on uusi ja tarkempi työnkuva muokkautuu ja kehittyy valitun henkilön osaamisen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja täsmällisyyttä, vastuullisuutta ja järjestelmällisyyttä, sekä useiden asioiden yhtäaikaista hallintaa. Lisäksi tarvitaan hyvää yhteistyökykyä, avoimuutta, oma-aloitteisuutta sekä halua kehittyä ja oppia uutta. Tiimityöskentelytaidot, joustava työtapa ja tarvittaessa joustaminen työajoissa varmistavat tehtävässä menestymisen.

Edellytämme aiempaa työkokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä ja palkkahallinnon tuntemusta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työssä tarvitaan hyvää Office-ohjelmien hallintaa.

Tarjoamme itsenäisen työnkuvan, esimiehen tuen, joustavat työajat, kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden autoetuun. Toimistomme sijaitsee Vantaan Petikossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Katja Rutonen puh. 040 7342 773 ke 21.8 klo 12-14. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@bassadone.fi viimeistään 1.9.2019.