(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Proventia Group Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Tehtävässäsi HR-asiantuntijana tuet esimiehiä ja henkilöstöä päivittäisissä henkilöstöasioissa. Vastuullesi kuuluu muun muassa työajanseurantajärjestelmän ja HR-järjestelmän ylläpito ja raportointi sekä henkilöstön opastaminen näiden järjestelmien käytössä. Toimit myös yhteyshenkilönä palkkahallintoon.

Sinulla on koulutuksen ja työkokemuksen kautta muodostunut hyvä osaaminen HR-tehtävistä. Omaat vahvat tietotekniset perustaidot ja sinulla on näyttöjä HR-tietojärjestelmien tuloksellisesta hyödyntämisestä liiketoiminnan tukena. Puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia.

Luonteeltasi olet tarkka, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja pystyt hoitamaan asiat huolellisesti nopeillakin aikatauluilla. Arvostamme positiivista asennetta ja ratkaisukeskeistä palveluotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessämme, jossa on aitoa intoa tekemiseen. Sinulla on vaikuttamismahdollisuus työtehtäviisi oman kiinnostuksesi mukaisesti. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä. 

Jos kiinnostuit, toimi heti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Hakuaika tehtävään päättyy maanantaina 19.8.2019.