(Poistunut julkaisusta)

HR-ASIANTUNTIJA
Sokotel Oy, Tukitoiminnot

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

HR-asiantuntijana työskentelet osana Sokotelin tukitoimintoja ja HR-tiimiä. Keskeisiä osa-alueita työnkuvassasi ovat mm. palkitsemisen kokonaisuus sekä HR-järjestelmät ja HR-viestintä. Palkitsemisen osalta vastaat esimerkiksi Sokotel Oy:n tulospalkkamallista, tehtävien vaativuusarvioinnista, henkilöstöeduista ja näihin liittyvästä viestinnästä. Tehtävässäsi toimit HR-järjestelmien pääkäyttäjänä ja vastaat uuden HR-järjestelmän käyttöönotosta syksyllä 2019. Lisäksi tuet, opastat, koulutat ja viestit aktiivisesti Sokotelin toimipaikkoja myös muissa henkilöstöön liittyvissä asioissa työlainsäädännön, työehtosopimusten ja Sokotelin henkilöstöpolitiikan mukaisesti. Työnkuva on monipuolinen pitäen sisällään laajan kirjon henkilöstöhallinnon tehtäviä, pääset myös itse vaikuttamaan työsi sisältöön ja kehittämään Sokotelin henkilöstötyötä.
Olet hakemamme henkilö, kun sinulla on positiivinen asenne, olet palveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää ymmärrystä ja kokemusta HR-tehtävistä. Esimieskokemus katsotaan eduksi. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, aktiivinen ja joustava ja kykenet itsenäiseen ongelmanratkaisuun.
Tässä tehtävässä pääset kasvamaan ja kehittymään HR-ammattilaisena. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän merkittävän suomalaisen hotellioperaattorin palveluksessa. Henkilöstöetumme ovat kattavat ja monipuoliset. Sokotel on innostava työpaikka, jossa on positiivinen ilmapiiri.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 28.4.2019.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tanja Kärkkäinen tiistaina 23.4. klo 11.00-12.00 ja torstaina 25.4. klo 15.00-16.00, p. 010 78 48045.