(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH)

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Haemme HR-asiantuntijaa Yhteiset Palvelut –tulosalueelle HR-palveluihin vakinaiseen virkaan 1.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

HR-asiantuntijana työskentelet monipuolisissa asiantuntijatehtävissä, joihin kuuluvat esimerkiksi työaikaan, poissaoloihin, vuosilomiin sekä muihin virkasuhteen ehtoihin ja palkkahallintoon liittyvät tehtävät.

Toimit yhteistyössä palvelukeskus Palkeiden, eri viranomaisten, työterveyshuollon ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Opastat ja tuet esimiehiä sekä tarvittaessa muuta henkilöstöä palvelussuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. HR-asiantuntijana toimit myös KIEKU-henkilöstö- ja taloushallinnon järjestelmän ammattikäyttäjänä. Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa HR-kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa aikaisempi kokemus edellä mainituista haettavaan tehtävään kuuluvista henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä tehtävään soveltuva, esimerkiksi AMK- tasoinen tutkinto.  Aikaisempi kokemus KIEKU- järjestelmästä tai SAP HCM -osaaminen ja valtion toimintaympäristön tuntemus ovat hakijalle eduksi.

HR-asiantuntijan tehtävässä tarvitset oma-aloitteisuutta, luotettavuutta sekä tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta. Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvien vuorovaikutus- ja ICT-taitojen lisäksi myös sujuvaa suullista ja kirjallista esitystaitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen asiantuntijatehtävän, tehtävissä tukevat ammattitaitoiset työtoverit ja erinomaiset mahdollisuudet kehittää HR-osaamista. Moderni toimistomme sijaitsee Helsingin Hakaniemessä. Tehtävän kokonaiskuukausipalkka tulee todennäköisesti asettumaan 2982-3107 euron välille.

Lue ilmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtävään Valtiolle.fi:ssä viimeistään 18.4.2019.