HR-ASIANTUNTIJA
Verkkokauppa.com Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Haussa on Helsingin pääkonttoriin uuteen työtehtävään

HR-asiantuntija

Tunnetko paloa kehittää laaja-alaisesti henkilöstöasioita etkä pelkää kasvuyhtiön vauhdikasta menoa tai tarttua hands-on meiningillä eteen tuleviin haasteellisiin tilanteisiin? Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä HR-asiantuntijana vastuullesi kuuluvat yrityksen osaamisen sekä henkilöstöprosessien kehittäminen ja työsuhdeasiat. Tuet ja valmennat esimiehiä henkilöstöresursoinnissa, rekrytoinneissa ja henkilöstön kehittämisessä sekä palkitsemiseen ja työhyvinvointiin liittyvissä asioissa. Vastuualueeseesi kuuluvat myös työnantajamielikuvan kehittäminen ja rekrytointiviestintä.

Etsimme kehityshakuista työsuhde- sekä HRD-asioiden ammattilaista, jolla on kokemusta vaativien henkilöstöasioiden hoitamisesta. Yhdessä muun HR-organisaation kanssa autat ja tuet esimiehiä työsuhde- ja työsuhteen elinkaareen liittyvissä HR-asioissa sekä olet valmis antamaan oman työpanoksesi HR-tiimin viikoittaisiin rutiinityötehtäviin. Samalla sinulle on tuttua erilaisten prosessien kehittäminen sekä esimiesten kouluttaminen. Tulet tehtävässäsi raportoimaan HR-kehityspäällikölle tai työsuhdepäällikölle.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta soveltuvaa koulutusta sekä useamman vuoden käytännön työkokemusta monipuolisista HR-tehtävistä. Arvostamme laaja-alaista HR-osaamista, oma-aloitteisuutta ja liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisten vuorovaikutus- ja viestintätaitojen lisäksi ratkaisukeskeisyyttä ja ehdotonta luotettavuutta.

Tehtävässä on eduksi laaja HR-järjestelmien (Mepco HRM ja palkanlaskentajärjestelmä sekä työvuorosuunnittelujärjestelmä) sekä kaupan alan työehtosopimuksen tuntemus. Tiimikaverina olet yhteen hiileen puhaltaja, mutta samalla pystyt viemään asioita eteenpäin itsenäisesti. Etsimällämme ammattilaisella on myös näkemystä ja kokemusta HRD-asioiden kehittämisestä, käytännön tukemisesta, toimintamalleista sekä haasteista. Mikäli olet jämäkkä, asiakaspalveluhenkinen HR-ammattilainen, joka intohimoisesti suhtautuu HR-asioiden kehittämiseen ja rutiinitehtävien hoitamiseen, olet etsimämme tiimikaveri.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn monipuolisten henkilöstöasioiden parissa nuorekkaassa, menestyvässä ja vahvasti kasvavassa yrityksessä. Olemme Suomen tunnetuin ja vierailluin verkkokauppa ja roolissasi olet mukana kehittämässä Verkkokauppa.comin liiketoimintaa ja henkilöstökäytäntöjä.

Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemus, CV ja palkkatoivomus 28.4.2019 mennessä osoitteeseen taina.suorsa@verkkokauppa.com otsikolla ”HR-asiantuntija”. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Taina Suorsa sähköpostitse taina.suorsa@verkkokauppa.com. Toteutamme haastatteluja jo hakuprosessin kuluessa.

 

Tietosuojaseloste

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256219
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: tyopaikat@verkkokauppa.com