HR-asiantuntija
Satakunnan Osuuskauppa, Tukitoiminnot, Konttori

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Satakunnan Osuuskauppaan haetaan HR-asiantuntijaa

Haemme osaavaa HR-asiantuntijaa kehittämään ja koordinoimaan Satakunnan Osuuskaupan työsuhdeasioiden hoitamista sekä osaamisen johtamista organisaation kaikilla tasoilla. HR-asiantuntija työskentelee HR-osaston neljän hengen tiimissä henkilöstöjohtajan alaisuudessa. Tärkeimpinä sidosryhminä tehtävässä ovat Satakunnan Osuuskaupan keskijohdon ja yksiköiden päälliköiden lisäksi luottamusmiehet sekä oppilaitosten edustajat.

HR-asiantuntijan keskeisenä vastuuna on hoitaa itsenäisesti Satakunnan Osuuskaupan luottamusmiesyhteistyö työnantajan edustajana. HR-asiantuntijan vastuulla ovat lisäksi osaamisen kehittäminen koko organisaatiossa, esimiestyön ja johtamisen kehittäminen sekä Satakunnan Osuuskaupan oppilaitosyhteistyön edistäminen. Tehtävän tarkoituksena on toimia liiketoiminnan tukena mahdollisimman tiiviissä yhteistyössä, ennakoivalla työotteella.

Etsimme kehityshakuista työsuhdeasioiden sekä osaamisen johtamisen ammattilaista, jolla on kokemusta vaativien työsuhdeasioiden sekä luottamusmiesyhteistyön vastuullisesta hoitamisesta. Etsimällämme ammattilaisella on myös näkemystä ja kokemusta osaamisen johtamisesta, sen käytännön tukemisesta, toimintamalleista sekä haasteista.

Arvostamme HR-osaamista, oma-aloitteisuutta ja liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisten vuorovaikutus- ja viestintätaitojen lisäksi ratkaisukeskeisyyttä ja ehdotonta luotettavuutta. Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta.
Tarjoamme valitulle todellisen näköalapaikan Satakunnan suurimman yksityisen työnantajan avainroolissa. Tarjoamme Sinulle mahdollisuutta menestyä yhdessä Satakunnan Osuuskaupan kanssa. Lisäksi tarjoamme valitulle Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia.

Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 21.4.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa, p. 050 5440 983 tai paivi.huhtamaa@sok.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1252983
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pori, Satakunta