(Poistunut julkaisusta)

HR asiantuntija
TA-Asumisoikeus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Espoon pääkonttoriin

HR-asiantuntijaa

Onko hyvän työpaikan rakentaminen sinulle sydämen asia? Onko sinulla vahva ja monipuolinen HR-osaaminen? Kehitätkö mielelläsi prosesseja? Oletko valmis kantamaan vastuuta itsenäisesti, mukava ja osaava työporukka tukenasi?

 

Sinun roolisi

Tässä tehtävässä pääset luomaan kasvuyhtiön HR-prosesseja ja jalkauttamaan niitä esimiehille ja henkilöstölle. Saat vastuullesi monipuolisia kokonaisuuksia, kuten rekrytointiprosessin ja työnantajamielikuvan kehittäminen, oppilaitosyhteistyön käynnistäminen, onboarding-prosessin ja palkitsemisen kehittäminen. Tehtävään sisältyy myös erilaisia rutiineja, kuten raportointia.

Työskentelet osana pientä mutta tehokasta HR-tiimiämme. Teemme työtä kunnianhimoisesti mutta rennolla otteella. Sinun tehtäväsi on uusi tiimissämme ja sen sisältöä on mahdollista muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

 

Mitä odotamme sinulta

Toivomme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus monipuolisista HR tehtävistä ja näyttöjä onnistuneesta kehitystyöstä. Ymmärrät HR:n roolin liiketoiminnan kumppanina. Tuot aktiivisesti esiin ideoita ja viet niitä myös käytäntöön. Kannat itsenäisesti vastuuta ja hoidat tehtäväkokonaisuudet alusta loppuun saakka. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla ”I can” –asenne.

 

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan osaajia.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat henkilöstöpäällikkö Reija Taihalta, p. 040 922 2672. Tavoitat Reijan parhaiten pe 8.3. tai ma 11.3.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään ke 20.3.2019 rekry@ta.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.