(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja loistava tiimihenki.

Haemme HR-asiantuntijaa pääkonttorillemme Helsinkiin

Sinun roolisi

Tässä tehtävässä pääset kehittämään Bonavan rekrytointiprosessia, -työkaluja sekä -kanavia. Olet tärkeä tuki esimiehillemme sekä HR Business Partnereillemme rekrytointiprosesseissamme. Kehität meille ennakkoluulottomasti uusia tapoja tavoittaa oikeat osaajat ja teet pitkäjänteisesti uusien osaajien etsintää. Vastuullasi on myös Bonavan perehdytysprosessi ja sekä työnantajamielikuvan kehittäminen. Tässä tehtävässä pääset laaja-alaisesti näkemään koko HR-kenttää ja tekemään myös muita HR-tehtäviä oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaisesti.

Odotamme

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto/koulutus ja lisäksi olet ehtinyt työskennellä HR tehtävien parissa jo ainakin muutaman vuoden. Arvostamme aikaisempaa kokemusta rekrytoinneista, sillä toivomme sinun tuovan tiimiimme rautaista osaamista ja uusia näkökulmia erityisesti rekrytointiin ja työnantajamielikuvan kehittämiseen liittyen. Tunnet tärkeimmät rekrytointikanavat ja sinulla on myös halua keksiä uusia tapoja löytää sopivia kandidaatteja. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Aikaisempi kokemus soveltuvuusarviointien tekemisestä on eduksi tässä tehtävässä.

Join Our Journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa Henkilöstöjohtaja Maija Soininen, +358 400 838018 maija.soininen@bonava.com