(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Sokotel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Sokotel Oy:n HR-toiminnot vastaa SOK Hotelliliiketoiminnan henkilöstötyön suunnittelusta ja ohjauksesta sekä toiminnan kehittämisestä yhdessä liiketoiminnan kanssa. HR-asiantuntijana työskentelet osana Sokotelin tukitoimintoja ja HR-tiimiä. Keskeisiä osa-alueita työnkuvassasi ovat mm. työsuhdeasiat, työsuojelu, työhyvinvointi ja työkykyjohtaminen sekä luottamusmiesyhteistyö. Lisäksi tuet, opastat ja koulutat aktiivisesti Sokotelin esimiehiä myös muissa henkilöstöön liittyvissä asioissa työlainsäädännön, työehtosopimusten ja Sokotelin henkilöstöpolitiikan mukaisesti. Työnkuva on monipuolinen pitäen sisällään laajan kirjon henkilöstöhallinnon tehtäviä, pääset myös itse vaikuttamaan työsi sisältöön ja kehittämään Sokotelin henkilöstötyötä.

Olet hakemamme henkilö, kun sinulla on positiivinen elämänasenne, olet palveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Sinulla on vahva halu ja kyky auttaa esimiehiämme onnistumaan arjen henkilöstötyössä. Tämä on itse asiassa tärkein tehtäväsi. Jos sinulla on ymmärrystä HR-prosesseista ja kokemusta hospitality-alan esimies ja / tai HR-tehtävistä, tämä tehtävä odottaa sinua. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, aktiivinen ja joustava. Kun lisäksi hyvät ongelmanratkaisutaidot, päätöksentekokyky ja oikea asenne löytyvät, menestyt tässä tehtävässä varmasti.

Tässä tehtävässä pääset kasvamaan ja kehittymään HR-ammattilaisena. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän merkittävän suomalaisen hotellioperaattorin palveluksessa. Saat työssäsi paitsi oman organisaation myös koko S-ryhmän HR-verkoston ammattitaitoisen tuen. Henkilöstöetumme ovat kattavat ja monipuoliset. Sokotel on innostava työpaikka, jossa on positiivinen ilmapiiri. Meillä on töissä huippujengi ja osaamista roppakaupalla, kehitämme liiketoimintaamme jatkuvasti. #wemakehospitalityhappen

Kiva kun kiinnostuit ja huippua jos innostuit.
Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 18.11.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Sami Juntunen pe 9.11 klo 14:00-16:00 ja ke 14.11 klo 9:00-11:00, sami.juntunen@sok.fi, +358 50 363 8011.