HR-asiantuntija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Tehtävän kuvaus


Henkilöstöpalvelujen tehtävänä on tukea kaupunkiympäristön toimialan strategisten tavoitteiden saavuttamista ja varmistaa henkilöstöjohtamisen prosessien sujuvuus toimialalla tarjoamalla ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti toteutettuja hr-palveluita.

Etsimme asiantuntevaan joukkoomme oma-aloitteista, aikaansaavaa ja palveluhenkistä HR-tiimi-pelaajaa. Olet kiinnostunut monipuolisista hr-tehtävistä ja mm. toimialan työkykyjohtamisen kehittämisestä, työnantajamielikuvan vahvistamisesta mukaan lukien toimivan palkka- ja palkitsemisjärjestelmän kehittäminen sekä henkilöstön hyvinvointiin ja työn tuottavuuteen liittyvistä kehittämistoimenpiteistä. Lisäksi rooliisi kuuluu henkilöstön yhteistoiminnan ja henkilöstöviestinnän tukeminen.

Olet ratkaisukeskeinen ja työskentelyotteesi on asiakaslähtöinen ja kehittämishaluinen. Lisäksi olet aidosti innostunut henkilöstön hyvinvoinnin ja vastuullisen työnantajapolitiikan kehittämisestä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä johdon, esimiesten ja eri palveluiden asiantuntijoiden kanssa.

Arvostamme halua vaikuttaa, kykyä aikaansaada ja innostusta tehdä yhdessä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja vastuulliset hr-tehtävät, mukavan ja ammattitaitoisen työtiimin, hyvät palvelussuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi uudistuvassa organisaatiossa.

Kelpoisuusehto


soveltuva korkeakoulututkinto.

Luemme eduksi


KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1189810
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki