(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018
Tule meille töihin! Etsimme nyt HR-asiantuntijaa!

Spring House on johtava valmennusyritys, jonka liikevaihto on 10 M€. Toimimme valtakunnallisesti ja joukkueessamme on 170 valmentamisen ammattilaista. Meillä on kaksi merkittävää liiketoiminta-aluetta: työvoimapalvelut ja henkilöstövalmennus. Kuulumme StaffPoint-konserniin, joka on merkittävä toimija henkilöstöpalvelualalla, konsernin liikevaihto on noin 130 M€.

Vahvistamme nyt tiimiämme, haluatko olla mukana kehittämässä toimintaamme koulutusliiketoiminnassa?

Etsimme tiimimme vahvistuksesi HR-asiantuntijaa, jolla on valmiudet toimia vahvana tukena valmennuksen ammattilaisille. Spring Housen HR-asiantuntijana olet osa HR-tiimiämme, vastaat MEidän työntekijöiden osaamisen kehittämisestä, toimit itse esimiehenä ja tuet toisia esimiehiä heidän arjessaan. Ydintehtäväsi on osaamisen kehittämisessä, mutta työkenttääsi kuuluu vahvasti myös rekrytointi ja muut HR:n tehtävät.


Edellytämme sinulta

Olet etsimämme HR-asiantuntija, jos sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja koet intohimoksi työntekijöiden hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen. Sinulla on lisäksi kokemusta valmennuksesta ja koet olevasi vahva joukkuepelaaja. Arvostamme työkokemusta valmennuksen/koulutuksen parista, soveltuvaa korkeakoulututkintoa, pedagogisia opintoja sekä joustavuutta.

Tarkempi tehtävänkuva määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Työnteonpaikka voi olla joko Helsinki tai Tampere. Työ sisältää myös matkustusta Suomessa.

Toivomme, että olet itseohjautuva vastuunkantaja, olet valmis työskentelemään joustavasti HR-asiantuntijan roolissa positiivisella ja yhteistyökykyisellä otteella sekä hallinnoit luontaisesti useampaa projektia yhtä aikaa.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 12.10.2018 mennessä, osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Aloitamme haastattelut heti, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ensi tilassa.

Lisätietoja HR-asiantuntijan tehtävästä saat soittoaikoina 2.10.2018 klo 9.00-10.00 sekä 9.10.2018 klo 15.00-16.00 p. 040 752 9592, muina aikoina emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin.


Lisätietoja

Riitta Hakkarainen
Henkilöstöpäällikkö
Spring House Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
040 752 9592 || vaihde (09) 72 62 800
riitta.hakkarainen@springhouse.fi
www.springhouse.fi