(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Coor Service Management

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Toimintamme kasvaessa haemme Espoon toimipisteeseen tiimihenkistä ja ulospäinsuuntautunutta

HR-asiantuntijaa 

Työsuhdeasioihin orientoituneena HR-asiantuntijana toimit tiiviissä yhteistyössä esimiesten ja muiden hr-tiimiläisten kanssa kehittäen ja varmistaen hr-prosessien ja linjausten toteutumisen esimiestyössä. Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat esimiesten tukeminen työsuhteen elinkaaren hallinnassa ja neuvonta työsuhdeasioissa. Vastuullasi on lisäksi tehtäviä henkilöstön kehittämiseen, työhyvinvointiin ja rekrytointiin sekä niiden kehittämiseen liittyen. Raportoit yrityksen HR- ja viestintäjohtajalle. 

Odotamme, että sinulla on useamman vuoden kokemus HR:n eri osa-alueista ja olet vienyt läpi vastuullisia, välillä haasteellisiakin henkilöstöhallinnon tehtäviä. Sinulla on vahvaa työsuhdeasioiden ja työlainsäädännön osaamista. Tehtävässä on eduksi Mepco HR- ja palkkajärjestelmän aiempi käyttökokemus ja kiinteistöpalvelualan  työehtosopimuksen tuntemus.

Sinulla on sujuvat yhteistyö- ja viestintätaidot ja osaat olla sekä joustava että jämäkkä, tilanteen mukaan. Olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen, ja sinulla on kyky toimeenpanna asioita oma-aloitteisesti ja pitkäjänteisesti.

Tarjoamme monipuolisen HR-asiantuntijatehtävän, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on aidosti merkitystä. Meillä pääset osaksi aktiivista ja kehittämishaluista työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Pääset kehittymään omassa työssäsi ja sinulla on myös mahdollisuus kasvaa vastuullisimpiin tehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Coorin HR- ja viestintäjohtaja Marie Styf-Mannonen p. +358 41 466 4656  keskiviikkona 15.8. klo 10-12 ja maanantaina 20.8. klo 15-17.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.8.2018 alla olevan linkin kautta.