(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Oy Woikoski Ab:n pääkonttoriin Voikoskelle tai Järvenpään toimipisteeseen haemme

HR-asiantuntijaa

Työsuhdeasioihin orientoituneen HR-asiantuntijan keskeisiin tehtäviin kuuluvat työsopimusten valmistelu, henkilöstön neuvonta työsuhdeasioissa ja esimiesten tukena toimiminen työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa. Edellä mainittujen lisäksi toimit yhteyshenkilönä ulkoistettuun palkkahallintoon ja vastaat lähtevän palkka-aineiston oikeellisuudesta. Tehtävä vaatii järjestelmien (Mepco, Microsoft D365, Flexim ja Safe) käyttökokemusta ja oppimiskykyä. Työaikajärjestelmän pääkäyttäjänä opastat myös esimiehiä ja työntekijöitä työaikakysymyksissä. Osallistut järjestelmien ja käytäntöjen uudistamiseen sekä HR-toimintojen määrittelyyn ja käyttöönottoon uudistuvassa järjestelmäympäristössämme.

Monipuolisen työnkuvan lisäksi voit oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan osallistua muihin sovittuihin HR-alueen kehittämishankkeisiin. Vastuullasi on tehtäviä rekrytointiin, perehdytykseen, kehityskeskustelu- tai suorituksen johtamisen käytäntöihin tai palkkausjärjestelmien kehittämiseen liittyen.

Odotamme työsuhdeasioiden, palkkauksen ja palkitsemisen asiantuntemusta. Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus HR-järjestelmien kehittämisestä, palkanlaskennasta, sekä teollisuuden/kemian perusteollisuuden työehtosopimusten tuntemus. Ajattelutapasi on innovatiivinen ja sinulla on hyvä asioiden toimeenpanokyky. Haluamme, että kehitys ja muutos ovat asioita, jotka innostavat sinua.

Arvostamme sujuvia viestintätaitoja, monipuolista tietoteknistä osaamista, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä toimia yrityksen eri liiketoimintayksiköiden kanssa. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja mahdollisesti jo useamman vuoden työkokemus vastaavanlaisista henkilöstöhallinnon tehtävistä. Vankan aikaisemman työkokemuksesi sijaan voit myös olla tuore, vasta alalle valmistunut henkilö, jolla on valtava halu näyttää osaamisensa ja kehittymiskykynsä.

Tämän tehtävän kautta pääset kasvamaan alan rautaiseksi ammattilaiseksi ainutlaatuisessa ympäristössä. Woikosken visiona on olla vetovoimaisin työympäristö ja yhteistyökumppani, jonka toteutumista pääset myös tässä työssä rakentamaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa 2.-3.8. sekä 7.-8.8. Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ari Ripatti numerosta 044 7340 350.

Hae tehtävään 15.8.2018 mennessä osoitteessa www.personnel.fi kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi palkkatoiveineen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.