(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Oy Woikoski Ab:n pääkonttoriin Voikoskelle haemme

HR-asiantuntijaa

Työsuhdeasioihin orientoituneen HR-asiantuntijan keskeisiin tehtäviin kuuluvat työsopimusten valmistelu, henkilöstön neuvonta työsuhdeasioissa ja esimiesten tukena toimiminen työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa. Edellä mainittujen lisäksi toimit yhteyshenkilönä ulkoistettuun palkkahallintoon ja vastaat lähtevän palkka-aineiston oikeellisuudesta. Tehtävä vaatii vankkaa järjestelmien (Mepco, Microsoft D365, Flexim ja Safe) käyttökokemusta ja oppimiskykyä. Työaikajärjestelmän pääkäyttäjänä opastat myös esimiehiä ja työntekijöitä työaikakysymyksissä. Osallistut vahvasti järjestelmien ja käytäntöjen uudistamiseen sekä vastaat HR-toimintojen määrittelystä ja käyttöönotosta uudistuvassa järjestelmäympäristössämme.

Monipuolisen työnkuvan lisäksi voit oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan osallistua muihin sovittuihin HR-alueen kehittämishankkeisiin. Vastuullasi on tehtäviä rekrytointiin, perehdytykseen, kehityskeskustelu- tai suorituksen johtamisen käytäntöihin tai palkkausjärjestelmien kehittämiseen liittyen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa asiantuntemusta työsuhdeasioista, palkkauksesta ja palkitsemisesta. Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus HR-järjestelmien kehittämisestä, palkanlaskennasta, sekä teollisuuden/kemian perusteollisuuden työehtosopimusten tuntemus. Odotamme HR-asiantuntijalta innovatiivista ajattelutapaa ja erityisesti vahvaa asioiden toimeenpanokykyä. Haluamme, että kehitys ja muutos ovat asioita, jotka innostavat sinua.

Arvostamme sujuvia viestintätaitoja, monipuolista tietoteknistä osaamista, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä toimia yrityksen eri liiketoimintayksiköiden kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja useamman vuoden työkokemus vastaavanlaisista henkilöstöhallinnon tehtävistä. Woikosken visiona on olla vetovoimaisin työympäristö ja yhteistyökumppani, jonka toteutumista pääset myös tässä työssä rakentamaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa 10. ja 11.7. sekä 18. ja 19.7. Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ari Ripatti numerosta 044 7340 350. Hae tehtävään 22.7.2018 mennessä osoitteessa www.personnel.fi kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi palkkatoiveineen.