(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
SOS-Lapsikylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Tarjoamme yhteisöllistä perhehoitoa sekä räätälöityä tukea perheille. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa.

SOS-Lapsikylä toimii 13 paikkakunnalla Suomessa ja henkilöstöä on lähes 300.
Haemme vakinaiseen työsuhteeseen

HR-asiantuntijaa

Työskentelet monialaisten ammattilaisten muodostamassa pienehkössä tukitoimintotiimissä, jossa pääasiallinen vastuualueesi on HR. Erilaiset työsuhteen elinkaareen liittyvät tehtävät vievät suurimman osan ajastasi. Tehtäviisi kuuluvat mm. esimiesten ja henkilöstön neuvonta työlainsäädäntöön ja työehtosopimukseen liittyvissä asioissa sekä raportointi ja sisäinen viestintä. Toimit palkkahallinnon ja työterveydenhuollon yhteyshenkilönä ja olet HR-alueen järjestelmien pääkäyttäjä. Prosessien kehittäminen on myös tärkeä osa tehtäväkenttääsi. Teet läheistä yhteistyötä henkilöstöpäällikön kanssa ja tuet häntä strategisissa HR-tehtävissä tarvittaessa. Toimipaikkasi on Helsinki.

Toivomme sinulta

  • useamman vuoden kokemusta HR-tehtävistä, erityisesti HRM-alueeseen painottuen
  • tehtävään soveltuvaa tutkintoa, esim. ammattikorkeakoulututkinto
  • kokemusta työlainsäädännön ja TES:n soveltamisesta
  • kehittämisorientoitunutta ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja
  • hyviä kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja
  • asiakaslähtöistä ja käytännönläheistä työskentelytyyliä
  • kykyä viedä suunnitelmia käytäntöön ja priorisoida tehtäviä
  • itseohjautuvuutta ja vastuullisuutta

SOS-Lapsikylän toimintakenttä antaa tehtävälle erityistä mielekkyyttä. Tässä tehtävässä pääset myös vaikuttamaan ja muokkaamaan tulevaisuuden tehtäväkenttääsi sekä kasvamaan HR-ammattilaisena ja kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Kaisa Metsä p. 040 544 0366 to 7.6. klo 15.30-17.30, ma 11.6. 8.00-9.00 ja ti 12.6. 8.00-9.00 ja  yhteistyökumppanimme HR4 Solutions Oy:n konsultti Terhi Sysipuro p. 040 750 7994 ma 11.6. klo 10-11 ja ti 12.6. klo 15.00-16.00.

Hakuaika päättyy su 17.6., joten lähetäthän hakemuksesi viimeistään silloin.

Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.