(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Metsä Group, Group Services

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

HR-ASIANTUNTIJA 


Haemme Metsä Groupin henkilöstöhallintoon HR-asiantuntijaa vastaamaan Metsä Woodin Lohjan yksikön henkilöstöasioista yhteistyössä HR-tiimimme kanssa. Raportoit tehtävässäsi Metsä Woodin henkilöstöjohtajalle. Toimipiste sijaitsee Lohjalla.


Tehtävän kuvaus


HR-asiantuntijan tehtävässä tuet paikallisia esimiehiä ja henkilöstöä Lohjan yksikön päivittäisten henkilöstöasioiden hoidossa, henkilöstöhallinnon vuosittaisten prosessien läpiviennissä ja henkilöstön kehittämisessä. Vastaat itsenäisesti Lohjan yksikön henkilöstön työsuhteen elinkaareen liittyvistä asioista. Näitä tehtäviä ovat mm. henkilöstötietojärjestelmän ylläpito, rekrytointien tukeminen, työsopimukset, koulutusjärjestelyt ja yhteistoiminta yksikössä. Toimit yhteyshenkilönä palkkahallintoon, paikalliseen työterveyshuoltoon ja tuet myös viestintää yhdessä Metsä Groupin konserniviestinnän kanssa.


Edellytykset


Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä. Sinulla on vahvat tietotekniset perustaidot ja olet tuttu henkilöstötietojärjestelmien kanssa. Olet tottunut tulkitsemaan työehtosopimuksia ja tunnet itsesi varmaksi niiden parissa.


Henkilönä olet tarkka, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen, sinulla on aktiivinen ote tehtäviin ja vahvat viestintä- ja yhteistyötaidot. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.


Lisätietoja


Lisätietoja tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Göran Hernberg numerossa +358 10 320 2410 tai sähköpostitse goran.hernberg@compasshrg.fi. Parhaiten tavoitat Göran 21.5 kello 14.00-16.00, 23.5 kello 9.00-11.00 ja 30.5 kello 9.00-11.00 välisinä aikoina.


Hakeminen


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 3.6.2018 oheisen linkin kautta https://bit.ly/2KLOZOs