(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018
Toimenkuva
Oletko kiinnostunut monipuolisista HR-tehtävistä media-alalla? Etsimme asiakkaallemme idearikasta, motivoitunutta ja energistä HR-osaajaa. Tässä tehtävässä pääset osaksi tehokasta työyhteisöä, jossa jokaisen panos onnistuneen rekrytoinnin tuottamisen suhteen on tärkeää. HR-asiantuntijana osallistut rekrytoinnin eri vaiheisiin ja pääset myös osaamisesi kautta kehittämään käytössä olevia rekrytoinnin työvälineitä. Odotamme, että sinulla on valmiudet ottaa osaa sidosryhmätyöskentelyyn ja sen aktiiviseen kehittämiseen.
Odotamme sinulta
Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, sopeudut joustavasti muuttuviin tilanteisiin eikä hymysi hyydy tai toiminta lamaannu kiireisimpinäkään työpäivinä. Käytät sujuvasti tietotekniikkaa ja opit helposti myös uusia järjestelmiä sekä ohjelmia. Olet ”sinut” myös eri some-kanavien kanssa. Odotamme alalle soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta rekrytointialalta tai siihen rinnastettavasta työstä. Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jolla on motivaatio korkealla, hyvät sosiaaliset taidot, järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän varsinaissuomalaisen viestintäalan organisaatiossa sekä myös loistavan mahdollisuuden löytää jatkossa uusia työmahdollisuuksia HR-alalla.
Älä siis aikaile vaan jätä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään ja muista liittää mukaan CV ja palkkatoiveesi!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Aivi Elo, puh. 040 307 5014
Kesto
n. 3 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.04.2018 mennessä.