(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija
Realia Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Kasvuamme tukemaan haemme pääkonttorillemme Helsingin Pitäjänmäelle

HR-asiantuntijaa

Tehtävässä tuet nimettyjen liiketoimintayhtiöiden esimiehiä työsuhdeasioissa, rekrytoinneissa ja työhyvinvointiin sekä osaamisen kehittämiseen liittyvissä asioissa yhdessä HR Business Partnerien kanssa. Osallistut aktiivisesti HR-prosessien, työkalujen ja toimintamallien kehittämiseen. Toimit osana seitsemän hengen HR-tiimiämme.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä aiempaa kokemusta monipuolisista HR- tehtävistä. Rekrytointiosaaminen, työlainsäädännön tuntemus sekä kokemus esimiestyön tukemisesta ovat tehtävässä tarpeen. Eduksesi katsotaan kokemus henkilöarviointimenetelmien käytöstä. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa.   

Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot sekä erinomainen organisointikyky. Teet työtäsi palveluhenkisellä ja joustavalla asenteella. Nautit työskentelystä nopeatempoisessa ja muuttuvassa työympäristössä vaihtelevien tehtävien parissa.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä, osana kasvavaa ja kehittyvää yritystä. Saat käyttöösi ison konsernin kilpailukykyiset edut ja kehittymismahdollisuudet.

Hae tehtävää viimeistään 18.2.2018 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0327f66a. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Business Partner Anu Nuutinen, puh. 040 6341 372, keskiviikkona 7.2. klo 9-10 sekä tiistaina 13.2. klo 14-15.