(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija Turkuun Tietokeskus Finland Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020
Sykkiikö sydämesi HR-työtehtäville? Haluatko kehittää HR-organisaatiota kasvavassa yhtiössä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen? Kiinnostavatko sinua uudet projektit ja vaikuttamismahdollisuudet? Mikäli vastauksesi on kyllä, saatat olla etsimämme HR-asiantuntija!

Asiakasyrityksemme Tietokeskus Finland Oy hakee nyt Turun tiimiinsä vahvistusta uudesta HR-asiantuntijasta. Kompaktissa tiimissä kaikki saavat vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden kehittää koko organisaation toimintaa HR-osaston näkökulmasta. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Tässä työtehtävässä pääset sukeltamaan HR-asiantuntijana henkilöstöhallinnon osa-alueiden kehittämiseen, modernisointiin ja edistämiseen. Positio tarjoaa tilaisuuden päästä vaikuttamaan organisaation toimintatapoihin ja kulttuurin kehittämiseen konkreettisesti. Erinomainen tiimihenki, matalahierarkinen organisaatio sekä alituista kehitystä huokuva asenne takaavat viihtymisesi.

Tarjoamme


* Haastavat, monipuoliset työtehtävät mielenkiintoisten HR-projektien parissa
* Vastuuta, vapautta, ja erinomaisen tiimihengen
* Kotimaisen yhtiön ketterät toimintamallit ja työvälineet
* Kasvavan yrityksen tarjoamat mahdollisuudet ja motivoivan työilmapiirin

TYÖNKUVA
Tässä työtehtävässä vastuullasi on kokonaisvaltainen HR-osaston kehittäminen. Työskentelet kehitysprojekteissa ja viet uudistuksia eteenpäin, kuitenkin samalla hoitaen yhteistyötä esimerkiksi palkkahallinnon kanssa ja toimien asiantuntijaroolissa. Myös perinteisemmät HR-tehtävät kuuluvat työnkuvaasi.


* Prosessikehitys HR-hankkeissa
* Operatiivinen HR-työ sekä palkkahallinnon yhteistyö ja työlainsäädännön
asiantuntijana toimiminen
* Käytettävien järjestelmien kanssa työskentely ja näiden toimivuuden arviointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Laajaa kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä ja kehitystöistä useamman vuoden ajalta sekä palkkahallinnon ja työlainsäädännön tuntemusta
* Soveltuva korkeakoulututkinto
* Sujuva suomen kielen taito ja kyky kommunikoida myös englanniksi


Etsimämme henkilö on:


* Proaktiivinen ja kehityshaluinen
* Palveluhenkinen ja muut huomioon ottava
* Heittäytymiskykyinen ja joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Turku
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA