(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija (TOK)
Turun Osuuskauppa, HR

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Etsimme henkilöstöresurssitiimiimme asiantuntijatehtävään

HR-ASIANTUNTIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen.

Turun Osuuskaupan henkilöstöresurssitiimi toteuttaa, kehittää ja johtaa pitkän ja lyhyen aikavälin henkilöstöresurssisuunnittelua.

HR-asiantuntijana työtehtäviäsi ovat muun muassa keskitettyjen rekrytointi- ja perehdytysprosessien toteuttaminen ja koordinointi, HR-tilaisuuksien ja –tapahtumien organisointi, rekrytointisivuston ylläpito, oppilaitosyhteistyö sekä erilaiset raportointiin ja HR-asiantuntijapalveluun liittyvät työtehtävät. Tehtävissä tarvitset vahvaa viestintäosaamista sekä kykyä suunnitella ja organisoida toimintaa. Työ vaatii itsenäistä työskentelyotetta, järjestelmällisyyttä, sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Työ edellyttää oman auton käyttöä sekä mahdollisuutta työskennellä joustavasti eri vuorokauden aikoina. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, kykyä pitkäjänteiseen työntekoon ja ymmärrät rekrytoinnin merkityksen osana liiketoimintaa.

Tulet työskentelemään osana vauhdikasta HR-tiimiä, jossa saat haasteellisen tehtäväkokonaisuuden hoitaaksesi. Työ HR-osastolla tarjoaa sinulle jatkuvan oppimishaasteen ja osaamisen kehittymisen. Lisäksi Turun Osuuskauppa tarjoaa sinulle TOK:n ja S-ryhmän laajat henkilöstöedut, jotka pääset katsomaan täältä: http://bit.ly/2HRMoRo.

Tunnistitko tästä kuvauksesta itsesi? Me haluamme kuulla sinusta 15.7.2018 mennessä.

Kysy lisätietoja tehtävästä tiimin esimieheltä Ollilta (Olli Saarinen, henkilöstöresurssipäällikkö p. 010 764 4059) 19.6. klo 12-14, 20.6. klo 15-17 tai 21.6. klo 9-11 tai mahdolliselta kollegaltasi Lotalta (Lotta Lukka,HR-asiantuntija, p. 010 7644028) 19.6 klo 9.30-11 tai 26.6. klo 13-15.

Saatamme olla sinuun yhteydessä jo ennen hakuajan päättymistä toisen vaiheen osalta. Hakuprosessi etenee videotehtävän, ryhmätehtävän, yksilöhaastattelun sekä henkilöarvioinnin kautta valintoihin, jotka pyrimme tekemään 31.8.2018 mennessä.