HR-asiantuntija / Rekrytointi
Tampereen kaupunki, Henkilöstöhallinto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2021

Haemme sosiaali- ja terveyspalvelujen alueelle määräaikaista HR-asiantuntijaa ajalle 1.2.2022-31.12.2022.

Soten HR-tiimi vastaa henkilöstöasioiden kokonaisuudesta, vuosisuunnitelman laadinnasta henkilöstötietojen osalta sekä henkilöstösuunnitelmista ja HR-raportoinnista. HR-tiimin ydintehtävien lisäksi tiimin vastuulla on henkilöstöasioiden kehittäminen sekä muutosjohtamisen tukeminen. HR-asiantuntijan tehtävänä on mm. koordinoida ja kehittää palvelualueen rekrytointeja ja rekrytointiprosessia. HR-asiantuntija työskentelee sosiaali- ja terveyspalvelujen palveluryhmien kanssa käyden aktiivista keskustelua rekrytointitarpeista ja tarjoaa ratkaisuja rekrytointien onnistumisen tueksi. HR-asiantuntija tukee osaamisellaan ja tekemisellään rekrytoivia esihenkilöitä kartoittaen parhaat rekrytointikanavat ja yhteistyökumppanit kulloiseenkin tarpeeseen. Tehtävä sisältää verkostoitumista ja yhteydenpidon alueen oppilaitoksiin (Tredu, TAMK, Tampereen yliopisto) sekä muihin toimijoihin esim. Te-palvelut jne. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto.

Arvostamme vahvaa työkokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä kykyä kerätä, analysoida ja tuottaa tietoa sekä hyödyntää sitä suunnittelun perustana. Eduksi katsotaan myös kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, kehittää omaa osaamista, aikaisempi kokemus rekrytoinnin kokonaisuudesta sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen toimintaympäristön tuntemus.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Hanna Koivisto puh. 050 3514 316, Tavoitettavissa ti 11.1.2022 klo 10-11.

Hakuaika päättyy 17.1.2022. Käymme läpi hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Hanna Koivisto puh. 050 3514 316, Tavoitettavissa ti 11.1.2022 klo 10-11.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1544513
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere