(Poistunut julkaisusta)

HR-ASIANTUNTIJA / REKRYTOIJA, Espoo
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

 

Haemme nyt pikaisella aikataululla asiakkaallemme innokkaan luonteen omaavaa

HR-/REKRYTOINTIASIANTUNTIJAA  

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Espooseen. Haemme henkilöä vahvistamaan olemassa olevaa tiimiä ja olemaan vahva osa työyhteisöä. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja halukas kehittämään olemassa olevia prosesseja. Itse rooli on hyvin itsenäinen, vaikkakin taustalla on tukea niin tiimistä kuin muualta organisaatiosta. Kyseessä on vuokratyö ja työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Manpowerin välille.

Työtehtäväviisi kuuluvat rekrytoinnin suunnittelu sekä läpivienti. Työ on nopeatempoista ja vaatii rohkeaa, oma-aloitteista ja luovaa asennetta. Tehtävässä tuet liiketoimintaa ja pyrit ymmärtämään tehokkaasti heidän tarpeitaan. Haettavat roolit ovat vaihtelevia, mutta keskittyvät pitkälti suorittavan tason tehtäviin. Kokonaisuudessa pääset vastaamaan tässä roolissa mm. seuraavista asioista:

- Rekrytointien priorisointia valtakunnallisesti
- Rekrytointiprosessin läpivieminen sekä hallinnoiminen
- Kandidaattiviestintä sekä hakuilmoitukset
- Kandidaattien haastattelut
- Mahdollisiin rekrytointitilaisuuksiin ja koulutuksiin osallistuminen
- Työsopimusten luonti
- muita yleisiä HR tehtäviä

Edellytämme vahvaa rekrytointikokemusta ja ymmärrystä yleisesti henkilöstöhallinnasta sekä työsopimusten laadinnasta. Odotamme henkilöltä loistavia projektinhallinta-, organisointi- sekä kommunikointitaitoja. Lisäksi toivomme henkilön omaavan erinomaiset suomen kielen taidot. Vahvuutenasi ovat ketteryys, itsenäisyys sekä vastuuntuntoisuus. Arvostamme erityisesti nopeaa ja tehokasta työskentelytyyliä, sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekokykyyn. 

Todella tärkeää on reipas, proaktiivinen asenne ja aito motivaatio toimia tärkeänä osana HR-tiimiä. Lisäksi olet työssäsi suunnitelmallinen ja osaat esittää asiasi vakuuttavasti sekä ymmärrät luottamuksen arvon. Tarvitset työssäsi myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielten taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa työyhteisöä ja tiimiä. Kyseisessä tehtävässä sinulla on vapaat kädet kokemuksen mukaan kehittää toimintaa ja olemme avoimia uusille ideoille ja innovaatioille. Haluamme aidosti, että osaajat viihtyvät ja kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä.  

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman lähettämällä CV:si alla olevan ohjeistuksen mukaisesti:

HUOM! HUOM! 04.10. – 13.10.2019 välisenä aikana siirrymme uuteen rekrytointijärjestelmään ja tänä aikana emme pysty valitettavasti vastaanottamaan hakemuksia sivustomme kautta. Lähetäthän CV:si sekä hakemuksesi sähköpostitse otsikolla ”Rekrytoija / Oma nimi” osoitteeseen laura.parviainen@manpowergroup.fi ja suvi.vaananen@manpowergroup.fi .

Haastattelut aloitetaan välittömästi jo hakuajan puitteissa. Tulemme etenemään rekrytoinnissa pikaisella aikataululla jo vko 41 aikana. Lisätietoja tehtäväst antavat Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).