(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija - Patria ISP
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta https://www.patriagroup.com/.

International Support Partnerships (ISP) -liiketoiminta hakee elinjaksopalveluissa kansainvälistä kasvua. Kasvun pääsuuntina ovat huoltokumppanuudet puolustusvoimien kanssa sekä helikoptereiden elinkaaren tukipalvelut. Toimipaikkamme ovat tällä hetkellä Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Belgiassa sekä Latviassa. Hallinto sijaitsee suurilta osin Suomessa.

Etsimme nyt Patria International Support Partnerships (ISP) -liiketoimintaan Tampereelle HR-Asiantuntijaa

Työnkuva sisältää kattavasti erilaisia HR:ään liittyviä tehtäviä. Päivität ja ylläpidät HR-järjestelmiä sekä huolehdit HR-viestinnästä kansainvälisiin yksiköihin ja kotimaahan. Koordinoit tulospalkkioihin, henkilöstöetuuksiin ja työterveyshuoltoon liittyviä asioita sekä teet henkilöstösuunnitelmia. Työpöydälläsi on myös kansainvälisiin komennuksiin liittyvien asioita ja muita yleisiä hallinnollisia asioita. Näiden lisäksi edistät omalta osaltasi eri maiden HR-käytäntöjen harmonisointia. Työskentelet yhteistyössä yksikön HR-johtajan, konsernin HR:n ja maayksiköiden paikallisten HR-vastaavien kanssa.

Etsimme tehtävään organisointikykyistä ja vauhdikkaassa ympäristössä viihtyvää HR-generalistia, jolla on aiempaa kokemusta vastaavista monipuolisista HRM/HRD-tehtävistä. Tunnet Suomen työlainsäädännön, mutta toimit luontevasti myös kansainvälisessä ympäristössä. Kokemus kv-komennuksista on suuri etu. Työotteeltasi sinun tulisi olla omatoiminen, tehokas sekä tarkka. Tarvitset työssä hyviä IT-taitoja eritoten HR-järjestelmien osalta. Suomen kielen lisäksi tarvitset erinomaista englannin kielen osaamista.

Tarjolla on laaja-alainen työ nopeasti kasvavassa liiketoimintayksikössä, jossa pääset mukaan rakentamaan kansainvälisiä toimintamalleja. Pääasiallisesti työskentely tapahtuu Tampereella Hatanpään valtatien toimipisteellä, mutta etätyöskentely on myös mahdollista voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti. Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perustason turvallisuusselvitys. Työ alkaa kuuden kuukauden määräaikaisena työsuhteena, mutta jatko voi olla mahdollista.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

 

Jos haluat tutustua patrialaisten uratarinoihin, löydät ne täältä: https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/tutustu-patrialaisiin

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikimmiten osoitteessa, kuitenkin viimeistään 31.01.2021. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Tehtävässä aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. 

Erika Kuusimäki
HR-konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut 

Toimistoala                                                                       

0503370840 

erika.kuusimaki@eezy.fi 

www.eezy.fi