(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija (osaamisen kehittäminen & suorituksen johtaminen)
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Haemme energiseen hr-tiimiimme laaja-alaista hr-asiantuntijaa painotuksena osaamisen kehittämisen ja suorituksen johtamisen osa-alueet. 10 hengen hr-tiimimme työpiste sijaitsee Helsingin Käpylässä. Olemme monimuotoinen ja työhömme sitoutunut hr-ammattilaisten iloinen joukko!

HR-asiantuntijan työnkuvaasi sisältyy osaamisen ja suorituksen johtamisen kokonaisuudet aina prosessien kehittämisestä operatiivisiin tehtäviin saakka. Tehtäviin kuuluu olennaisesti myös esimiesten kouluttaminen, lakisääteisten osaamiseen liittyvien suunnitelmien ylläpito, sähköisen oppimisympäristön pääkäyttäjätehtävät sekä oppilaitosyhteistyö.

Edellytämme sinulta laaja-alaista kokemusta osaamisen kehittämisen ja suorituksen johtamisen kokonaisuuksista sekä aikaisemman työkokemuksen kautta kertyneitä näyttöjä edellä mainittujen osa-alueiden parissa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen myös muiden hr-prosessien parista, koska tiiminä puhallamme yhteen hiileen ja tuemme toisiamme arjessa.

Toimintaotteesi on itsenäinen, tehokas ja proaktiivinen. Verkostoituminen on sinulle luontaista ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Ymmärrät HR:n roolin liiketoiminnan strategisena kumppanina ja toteutat sitä pilke silmäkulmassa. Prosessien kehittäminen, ideointi ja opastaminen ovat sinulle mieluisia tehtäviä.

Palmiassa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Meillä työskennellään iloisella ja asiakaspalveluhenkisellä asenteella esimiestemme arjen helpottamiseksi. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työnkuvaasi, mukavan ja tehokkaan HR-tiimin sekä johdon tuen, modernit työvälineet ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

Lisätietoja antaa HR-kehityspäällikkö Niina Kontula ti 16.4 klo 13-15, ti 23.4 klo 16-17 sekä pe 26.4 klo 12-14 numerosta 0406215504 tai sähköpostitse osoitteesta niina.kontula@palmia.fi

Mikäli olet etsimämme työtä pelkäämätön hr-ammattilainen, joka janoaa uusia haasteita sekä mahdollisuuksia, täytä hakemus rekrytointisivuillamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.5 mennessä. Liitä hakemukseen palkkatoiveesi.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan RecRight-videohaastattelutyökalun avulla.