(Poistunut julkaisusta)

HR-ASIANTUNTIJA / HRD MANAGER
Parma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Haemme kehityshakuista HR-ASIANTUNTIJAA / HRD MANAGER
Nummelan, Vantaan tai Kangasalan toimipisteeseen (myös muut Parman toimipisteet mahdollisia).

Vastaat henkilöstön osaamisen sekä organisaation ja henkilöstöhallinnon prosessien ja toimintamallien kehittämisestä ja koordinoinnista. Tuet ja valmennat esimiehiä henkilöstöresursoinnissa, rekrytoinneissa ja henkilöstön kehittämisessä sekä palkitsemiseen ja työhyvinvointiin liittyvissä asioissa. Vastuualueeseesi kuuluvat myös työnantajamielikuvan kehittäminen ja rekrytointiviestintä sekä sisäisen viestinnän avustavat tehtävät. Osallistut henkilöstöstrategian suunnitteluun ja toimeenpanoon. Raportoit henkilöstöjohtajalle.   

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta monipuolisista teollisuuden HR-tehtävistä. Olet palveluhenkinen ja oma-aloitteinen sekä viet asioita eteenpäin määrätietoisesti yhtiön tavoitteet ja tahtotila kirkkaana mielessä. Kokonaisuuksien hahmottaminen sekä vuorovaikutuksellisuus ja jämäkkyys tukevat tehtävässä menestymistä. Tunnet teollisen toimialan pelisäännöt ja kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme organisaatiomme vahvan tuen monipuolisessa ja haasteellisessa tehtävässä menestymiseen. Voit kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi innostavassa työympäristössä oman alansa markkinajohtajan palveluksessa sekä tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen konsernin HR-verkoston kanssa.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 21.6.2018 mennessä katriina.lehtonen@parma.fi. Otsikoi viestisi ”HR-asiantuntija/Parma”.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Katriina Lehtonen puh. 020 577 5522.