HR-asiantuntija (HR Advisor)
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Hei, sinä osaava ja aikaansaava HR-asiantuntija! Etsimme sinua vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme erittäin monipuolisen tehtävänkuvan, hyvät mahdollisuudet kehittyä HR-ammattilaisena, osaavat ja mukavat työkaverit ja nykyaikaisen kasvuyrityksen työympäristön. Työpisteesi on Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla sijaitsevassa toimistossamme.

Mistä työsi koostuu?

HR-tiimin yhteisenä tavoitteena on alan paras työntekijäkokemus sekä osaava, energinen ja hyvinvoiva henkilöstö. Tuet tätä tavoitetta omalla ammattitaidollasi, ideoillasi ja tavallasi työskennellä. Sinun tehtäväsi tarkoituksena on huolehtia operatiivisesta henkilöstötyöstä sovittujen vastuualueiden osalta. Esimerkkejä konkreettisista työtehtävistäsi ovat mm. seuraavat vastuut:

 • Rekrytointi ja perehdytys sekä perehdytyskäytäntöjen jatkuva kehittäminen
 • Efiman LaaS-alustan palveluiden koordinointi ja toteutus sekä alustan jatkokehitys
 • Neuvonta henkilöstö- ja työsuhdeasioissa
 • Palkka-asioiden ja etujen (mm. vakuutukset, ePassi-edut) koordinointi ja yhteydenpito ulkoistettuun palkkahallintoon
 • Henkilöstöraportointi ja HR-analytiikka
 • Osaamisen kehittämisen suunnittelu ja organisointi, eLearning-alustan jatkokehitys
 • Henkilöstökyselyjen suunnittelu ja toteutus
 • HR-järjestelmien pääkäyttäjärooli (mm. Mepco HRM, Eloomi LMS)
 • Työterveyshuollon koordinointi ja työhyvinvointihankkeiden toteutus
 • HR-palveluiden jatkuva kehittäminen
 • Sisäinen viestintä HR-asioista

Täsmällinen tehtävänkuva räätälöidään valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostusten mukaan.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

Efimassa sinulla on täysi tuki ja erinomaiset lähtökohdat HR-työllesi. Teemme työtä hyvässä yhteistyössä esimiesten kanssa nykyaikaisella tavalla ja tulevaisuuteen katsoen. Efima on kasvuyritys, jossa päivät eivät ole samanlaisia, vaan koko ajan mennään kovaa eteenpäin. Tulet työskentelemään hyvähenkisessä tiimissä, jossa tukenasi ovat osaavat ja oma-aloitteiset kollegat.

Tämä työ on sinua varten, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja haluat menestyä työssäsi. Efiman tavoitteena on olla oman alansa kiinnostavin ja paras työpaikka. Meillä on vahva ja houkutteleva yrityskulttuuri, ja asiantuntijamme ovat hyvin tyytyväisiä työhönsä. Teemme monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme, ja arvomme elävät arjessa aidosti – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin.

Mitä etsimme?

Etsimme jämptiä, järjestelmällistä ja positiivista ammattilaista, jolla on osaamista ja aiempaa kokemusta yllä mainituista HR-työn osa-alueista. Arvostamme oma-aloitteisuutta, itsenäisyyttä ja näkemystä keskeisistä HR-prosesseista ja -toiminnoista ja niiden vaikuttavuudesta.

Työ vaatii vankkaa osaamista keskeisestä työlainsäädännöstä (mm. työaikalaki ja vuosilomalaki) ja palkkahallinnon käytäntöjen hallintaa. Myös hyvät IT-taidot ovat tärkeitä, koska hyödynnämme työssä monia uusia työkaluja ja järjestelmiä.

Tässä työssä menestyy henkilö, joka on kehityshenkinen ja sietää epätäydellisyyttä – jos joku asia on rempallaan, laitat sen kuntoon etkä jää päivittelemään asiaa. Ratkaisukeskeisyys ja mutkattomuus ovat ehdottomia hyveitä. Sinulla on erinomaiset viestintätaidot ja ketterä mutta organisoitunut työskentelytyyli. Fasilitoit pienempiä tai suurempia ryhmätilanteita luontevasti.

Työtä tehdään nopeassa tahdissa ja välillä sitä on paljon. Ja kuten kaikessa HR-työssä, ehdoton luottamuksellisuus ja ihmisten arvostaminen ovat perusedellytyksiä. Kaikkein tärkeintä on se, että haluat oppia uutta jatkuvasti ja koet Efiman arvot ja yrityskulttuurin omaksesi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Riku Huikuri. Rikun tavoitat sähköpostitse osoitteesta riku.huikuri@efima.com tai puhelimitse numerosta 040 7451 938 joko pe 17.1. klo 8:30 – 9:30 tai ma 20.1. klo 8:30 – 9:30.

Ilmoitathan mielenkiinnostasi viimeistään 26.1.2020 mennessä. Laita hakemukseesi mukaan myös palkkatoiveesi. Ilahdumme, jos teet itsestäsi lyhyen esittelyvideon hakemuksen liitteeksi (toki vapaaehtoinen). Tavoitteenamme on, että valittava henkilö aloittaa viimeistään huhtikuun alussa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot