(Poistunut julkaisusta)

HR-asiantuntija / Competence supply
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Haemme rekrytoinnista, työnantajamielikuvasta ja perehdyttämisestä sekä muista HR-kehitystehtävistä innostunutta osaajaa vahvistamaan HR-tiimiämme.

Meillä NCC:llä pääset tekemään töitä monipuolisten HR-tehtävien parissa ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Tulet osaksi asiantuntijatiimiä, joka vastaa yhteisistä HR-prosesseista Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan toimialojen esimiesten, HR Partnereiden, sekä pohjoismaisten kollegoiden kanssa. Tässä roolissa kuulut myös pohjoismaisiin kehitysryhmiin, joiden kautta kehitetään ja jalkautetaan HR-toimintoja strategian mukaisesti.

Vastuullesi kuuluvat:

  • Rekrytointien suunnittelu ja toteutus (sis. suorahaku ja soveltuvuusarvioinnit) sekä hyvän hakijakokemuksen varmistaminen
  • Työnantajamielikuvan kehittäminen yhteistyössä viestinnän kanssa
  • Perehdyttäminen
  • Esimies-alaiskeskustelut
  • Henkilöstön liikkuvuuden edistäminen
  • Muut HR-tehtävät ja kehitysprojektit tarpeen mukaan

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja useamman vuoden kokemusta rekrytoinnin ja HR:n tehtävistä. Sinulla on vahvaa kokemusta moderneista rekrytoinnin keinoista ja työnantajakuvan kehittämisestä sekä ymmärrys HR:n prosesseista kokonaisuutena. Omaat näyttöjä perehdyttämisen prosessin ja työhön perehdyttämisen kehittämisestä ja toteuttamisesta projektiympäristössä. Tuot meille uusia ideoita ja ajatuksia tullessasi, sinulla on verkostoja ja tunnet palveluntuottajia. Olet ajan hermoilla ja tuet hyvällä palveluasenteella liiketoimintoja sekä HR-kollegoitasi onnistumisen varmistamiseksi. Hallitset modernit työskentelytavat (Office365) ja suhtaudut positiivisesti järjestelmien tuomiin mahdollisuuksiin.

Meillä menestyt itseohjautuvalla ja innostuneella otteella sekä erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla. Olet periksiantamaton ja sinulle on tärkeää myös saada asioita valmiiksi. Sinulle on myös luontevaa luoda kontakteja organisaatiossa ja tehdä yhteistyötä eri alojen osaajien kanssa. Sujuva englannin kielen taito on ehdoton edellytys, sillä teet läheistä yhteistyötä pohjoismaisten kollegojen kanssa. Kokemus rakentamisen toimialasta on etu.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset toteuttamaan osaamistasi sekä oppimaan uutta. Saat tueksesi kokeneen ja ammattitaitoisen tiimin. Meillä on ison talon tarjoamat henkilöstöedut ja arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Pääkonttorimme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä Ruskeasuolla. Lue lisää NCC:stä työnantajana nettisivuiltamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Riikka Ikonen, p. 050-3665161, riikka.ikonen@ncc.fi.

Parhaiten tavoitettavissa tiistaina 16.2. klo 10-11 ja perjantaina 19.2. klo 10-11.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Jos kiinnostuit, hae tehtävää järjestelmämme kautta 1.3.2021 mennessä. Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.