(Poistunut julkaisusta)

HR-arkkitehti Hämeen TavaraTaxille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018Työn kuvaus:
  Ihmiset ovat TavaraTaxin ytimessä, teemme joka vuorokausi noin 1000 asiakaskäyntiä, vastaamme satoihin tilauksiin ja ajamme noin 20 000 kilometriä. Olemme kymmenien tuhansien yritysten kumppani pikakuljetustarpeissa. TavaraTaxilaisia on Suomessa noin 80, neljällä paikkakunnalla. Lisää meistä   www.tavarataxi.fi .
Haluatko kehittyä kasvavan ja kansainvälistyvän pikakuljettajan joukkueessa? Onko sinussa draivia? Kiinnostaako Sinua ihmiset ja se, mikä saa heidät loistamaan?
Oletko meidän uusi HR-arkkitehti?
Haemme Tampereen toimipisteeseemme HR-arkkitehtia vakituiseen työsuhteeseen
HR-arkkitehtina vastaat yrityksen henkilöstöhallinnosta kokonaisvaltaisesti. Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan TavaraTaxin HR-strategiaa ja vastaat HR prosesseista, mm. rekrytoinneista, työsuhteeseen liittyvistä asioista, raportoinneista ja henkilöstön sekä työhyvinvoinnin kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä joukkueemme tiiminvetäjien sekä ulkoisten HR-kumppaniemme kanssa. Työpisteesi sijaitsee Tampereen Vehmaisissa.
Etsimämme henkilö on HR:n ammattilainen, jolla on kattava työkokemus HR-tehtävistä ja, joka on avoin mahdollisuudelle tulla vahvistamaan dynaamista palvelujoukkuettamme. Odotamme sinulta hyvää työlainsäädännön ymmärrystä sekä kehittävää ja käytännönläheistä työskentelyotetta. Työskentelet tarvittaessa sujuvasti englannin kielellä.
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan kehittyvän ja kasvavan pikakuljettajan joukkueessa. Tehtävässä pääset kehittämään liiketoimintaa ja saat kannustavan organisaation tueksesi.
 
Jätä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen 22.5. mennessä osoitteessa www.adecco.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  HR-arkkitehti


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere