(Poistunut julkaisusta)

HR and Office Administrator
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Tämä työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamista laajasti. Työnkuva on monipuolinen ja pääset osaksi innokasta, osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä ja joiden kanssa työpäivät ovat varmasti erilaisia.

Haemme Ecolane Finland Oy:lle, Espooseen

HR and Office Administratoria.

Tehtävä on äitiyslomasijaisuus 31.7.2021 asti ja alkaa kesä/heinäkuun 2020 vaihteessa. Tehtävä on osa-aikainen 4 pvä/viikko.

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat mm. tilitoimistoyhteydet palkanlaskentaan liittyvissä asioissa kuten tuntiraporttien toimittamisessa, lomapäivien ja sairauspoissaolojen raportoinnissa. Hoidat myös laskujen käsittelyn tilitoimistoa varten. Vastaat Kela -asioiden selvittämisestä sekä työntekijöiden ohjeistuksesta Kela -asioihin liittyvissä kysymyksissä. Tehtäviisi kuuluu myös yhteydenpito työterveyshuoltoon ja siihen liittyvä työntekijöiden ohjeistus sekä työntekijöiden vakuutusturvaan liittyvät asiat kuten hoitokuluvakuutus, matkavakuutus sekä tapaturmavakuutus. Huolehdit toimistotarviketilauksista, 20 hengen tiimin tapahtumajärjestelyistä sekä pidät huolen siitä, että toimiston arki rullaa sujuvasti. Olet myös tarvittaessa yhteydessä yrityksen pääkonttoriin USAssa sekä hoidat yhteyden mm. siivouspalveluiden tuottajaan.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä KELA:an liittyvien asioiden selvittämisestä ja hoitamisesta. Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti. Olet valmis oppimaan uusia asioita ja heittäytymään myös niihin tehtäviin, jotka eivät vielä kuulu vahvimpaan osaamiseesi. Lisäksi koet tärkeänä tarkan ja huolellisen tavan työskennellä ja asioiden eteenpäin vieminen on sinulle luontaista. Sinulla on kyky kommunikoida sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Olet käyttänyt erilaisia järjestelmiä ja uusien ohjelmien oppiminen on sinulle helppoa.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 16.6.2020 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.