(Poistunut julkaisusta)

HR Analyst
PKC Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Etsimme Kempeleen toimipisteellemme osaajaa, jolla on kyky ottaa itsenäinen ote palkkahallinnosta ja viedä sen prosesseja eteenpäin sekä halua kehittyä henkilöstöhallinnon tehtävissä. Meillä on paikka sinulle:

 

HR ANALYST

 

Toimit itsenäisesti tärkeässä roolissa yrityksen palkkahallinnon, ulkoisen palkanlaskennan palvelun sekä yrityksen kirjanpidon rajapintojen yhteyshenkilönä varmistaen niiden sujuvuuden ja toimivuuden. Pidät myönteisellä asenteellasi päivittäisesti huolta palkka- ja henkilöstöhallinnon ylläpidollisista sekä avustavista tehtävistä. Yleiset ja osittain rutiininomaiset henkilöstö- ja taloushallinnon asiat kuten kuukausiraportit ja taloushallinnon projekteissa avustaminen ovat myös osa työtäsi. Tehtävä antaa myös mahdollisuuden jatkossa laajentaa omaa osaamistaan enemmän kohti muita HR puolen kehitystehtäviä ja kokonaisuuksia.

 

Tehtävässä menestymisen mahdollistavat:

  • muutaman vuoden kokemus palkkahallinnon parissa
  • palkanlaskentaprosessin hyvä hallinta sekä yleistuntemus työsuhdeasioista
  • aiempi kokemus erilaisista HR- ja palkanlaskentajärjestelmistä
  • itsenäinen ja oma-aloitteinen työote sekä kokemusta vastuullisista tarkkuutta vaativista tehtävistä
  • avoin, positiivinen sekä kehityshaluinen luonne
  • kyky sietää painetta ja priorisoida tehokkaasti hektisessä ympäristössä
  • hyvät kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • liiketalouden koulutus

 

Toimintamme vahvistajaksi?

 

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväalueen kansainvälisesti isossa asiantuntijaorganisaatiossamme. Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa työsuhteessa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi sekä päästä näkemään globaalin kuljetusteollisuuden toimijan toimintaa. Sinua odottaa Kempeleen toimipisteellämme paikka, jossa tarjoamme kattavat työsuhde-edut sekä pääset toimimaan asiantuntijatiimimme tärkeänä tukena.

 

Kiinnostuitko?

 

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä kumppanimme Azetsin kanssa. Tuo osaamisesi esiin ja hae tehtävää maanantaihin 19.11. mennessä osoitteessa: http://bit.ly/AzetsTyöt. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän CV:si ja hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa PKC Groupin Anniina Moilanen puhelimitse 13.11. klo 12-14 ja 15.11. klo 10-12 (puh. 040 567 9857) tai sähköpostitse (anniina.moilanen@pkcgroup.com) sekä Azetsin Annastiina Korpi puhelimitse 8.11. ja 9.11. klo 9-11 (puh. 050 500 4359) tai sähköpostitse (annastiina.korpi@azets.com).