(Poistunut julkaisusta)

HR-ammattilaisia
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Laurean henkilöstöpalvelut tukee Laurean strategian mukaisten tavoitteiden saavuttamista ja edistää toiminnallaan hyvää laurealaista esimieskulttuuria muun muassa rekrytoinneissa, henkilöstösuunnittelussa ja strategisissa henkilöstön kehittämishankkeissa. Työhyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden edistäminen on yksi keskeinen vastuualueemme. Toimimme tiiviissä yhteistyössä ulkoistetun palkanlaskennan kumppanimme kanssa.

Haemme nyt HR-tiimiimme kahta HR-ammattilaista.

Henkilöstöasiantuntijana toimit esimiesten tukena henkilöstöasioissa, henkilöstösuunnittelussa sekä muutoksen johtamisessa. Olet asiantuntijana mukana rekrytointiprosesseissa, annat työsuhdeneuvontaa sekä huolehdit laaja-alaisesti työsuhteen elinkaareen liittyvistä toimenpiteistä.

Toivomme, että sinulla on jo monipuolista kokemusta HR-tehtävistä. Tässä tehtävässä on eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta työhyvinvoinnin kehittämisestä ja työterveyshuollon kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Sinulla tulee lisäksi olla ylempi korkeakoulututkinto. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstöasiantuntija Eriika Rieppo (puh 0400 164 465) tai henkilöstöjohtaja Tiina Päivärinne (puh 040 725 9588) maanantaina 29.4. klo 9-16.

Henkilöstökoordinaattorina hoidat päivittäisiä työsuhdeasioita ja opastat henkilöstöä ja esimiehiä näihin liittyvissä kysymyksissä. Vastuullesi kuuluu lisäksi muita erikseen sovittavia kehittämishankkeita, joita viet eteenpäin yhdessä tiimin kanssa. Työssäsi sovellat muun muassa työehtosopimusta, työlainsäädäntöä sekä Laurean henkilöstölinjauksia. Sinulla tulee olla korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) ja halu kehittyä HR-työn ammattilaiseksi. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2021 loppuun. Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstöasiantuntija Eriika Rieppo (puh 0400 164 465) tai henkilöstökoordinaattori Markus Bergman (puh 0400 502 032) maanantaina 29.4. klo 9-16.

Molemmissa HR-ammattilaisen tehtävissä edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää englannin kielen osaamista. Odotamme sinulta innostusta ratkoa henkilöstöasioihin liittyviä haasteita sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tehtäviin valituille tarjoamme mielenkiintoisen tehtävänkuvan motivoituneessa ja innostuneessa tiimissä Suomen parhaassa ammattikorkeakoulussa. Meille Laureassa on tärkeää, että voit kehittää omaa osaamistasi, pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja koet olevasi osa korkeakouluyhteisöä. Tehtävien pääasiallinen työntekopaikka sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävien aloitus on 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 30.4.2019: Laurea avoimet työpaikat
Rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa käytämme videohaastattelua. Varsinaiset haastattelut pidetään 13.5. ja 14.5.2019.