HR-ammattilainen
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Etsimme nyt riveihimme HR-ammattilaista monipuoliseen ja vaihtelevaan rooliin. Toimistollamme työskentelet HR-ulkoistuspalvelutiimissä HR Manager/HR Business Partner –tyyppisessä roolissa tukien asiakasyritystemme esimiehiä ja johtoa niin arkisissa HR-asioissa kuin strategisemmissa kehityshankkeissa. Erilaisten projektien myötä pääset toteuttamaan asiakkaille myös esimerkiksi HR-kartoituksia, koostamaan HR-käsikirjoja ja tukemaan HR-järjestelmävalinnoissa osaamisesi mukaan. Tarvittaessa saatat hypätä in-house –rooliin työskennellen asiakkaan tiloissa. Olet mukana toimintamme kehittämisessä osallistuen mm. asiakkaille tarjottavien HR-palveluiden konseptointiin ja markkinointiin. Rooli ja tarkemmat tehtävät pyritään katsomaan aina oman osaamisesi, mielenkiintosi sekä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Haluamme, että viihdyt ja opit meillä!

Azetsilla sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja syventää HR-osaamistasi kasvavassa, nopeasti kehittyvässä ja vakaassa yrityksessä. Monipuolisten asiakasprojektien ja –toimeksiantojen kautta pääset tutustumaan erilaisten yritysten arkeen ja eri toimialoihin. Energinen ja ammattitaitoinen työporukkamme on aina tukenasi, tarvitsit sitten sparrausta toisen HR-ammattilaisen, työsuhdejuristin, palkanlaskennan asiantuntijan tai taloushallinnon ammattilaisen kanssa. Työskentely kanssamme ei ole ryppyotsaista puurtamista, vaan työpäiviisi kuuluu myös paljon huumoria ja naurua. Työtäsi tukee ja helpottaa yhteiset selkeät toimintatapamme ja materiaalit sekä modernit työkalut. Oma toimipisteemme sijaitsee parhaalla mahdollisella paikalla Helsingin rautatieaseman kupeessa, mutta asiakastoimeksiannot saattavat viedä sinut muuallekin pääkaupunkiseudulla.

Mitä odotamme sinulta?

Olet kartuttanut hyvän kokonaiskuvan ja käytännön kokemusta erilaisista HR-tehtävistä esimerkiksi HR Business Partnerin, henkilöstöpäällikön/HR Managerin tai HR-asiantuntijan roolissa. Haluat työskennellä laaja-alaisesti HR-alueella vaihtelevien tehtävien parissa, tartut rohkeasti uusiin haasteisiin etkä hätkähdä nopeastikin muuttuvien tilanteiden edessä. Olet kehittämisorientoitunut ja sinulta löytyy näyttöjä toiminnan ja prosessien kehittämisestä, ehkä myös palveluiden myynnistä ja markkinoinnista. Hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta verkostoidut taitavasti organisaation eri tasoilla ja erilaisten henkilöiden kanssa. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja miten tarjota heille sopivia ratkaisuja. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti englanniksi. Arvostamme myös, jos sinulla on kokemusta ja kiinnostusta HR-järjestelmiä kohtaan. Järjestelmällisen ja tehokkaan työtyylisi ansiosta saat hommat tehtyä ajallaan laadukkaan lopputuloksen kärsimättä. Less hassle, more value, niin kuin meillä Azetsilla on tapana sanoa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja HR-ammattilaisen mielenkiintoisesta arjesta Azetsilla voit kysyä HR Team Leaderiltämme Marianne Haipolta (puh. 040 57734 96) tai HR Service Manageriltamme Kirsi Ikoselta (puh. 040 411 8118) tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@azets.com).

Hakemuksen voit jättää järjestelmämme kautta 10.12.2019 mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä. Toivomme kuulevamme sinusta pian!

Haluatko tietää lisää työskentelystä HR-palveluissamme? Lue blogikirjoituksemme tai katso lisätietoa nettisivuiltamme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot