(Poistunut julkaisusta)

HR-ammattilainen
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Azetsin viime vuosiin on kuulunut vahvaa orgaanista kasvua, yrityskauppoja ja sekä toimintatapojen kehittämistä. Olemme asiakkaiden luotettu kumppani, joka tuntee niin talous-, palkka- kuin henkilöstöhallinnon kiemurat. Tulevaisuus tuo tullessaan lisää upeita mahdollisuuksia, niin meille mutta myös sinulle, HR-ammattilainen! Oletko kiinnostunut laajentamaan osaamistasi, samaan kokemusta erilaista yrityksistä ja toimialoista sekä liittymään osaksi innostunutta HR-ammattilaisten työyhteisöämme?

 

Riveissämme työskentelee HR-ammattilaisia hyvin erilaisissa tehtävissä ja ympäristöissä. Asiakasyrityksessä työskennellessäsi sinulla voi olla HR-päällikkönä kokonaisvastuu HR:stä, vastaat HR-koordinaattorina operatiivisen HR:n sujumisesta tai toimit ehkä rekrytointiasiantuntijana. Azetsin toimistolta käsin saatat tukea asiakasyrityksen esimiehiä ja johtoa niin arkisissa HR-asioissa kuin yrityskulttuurin kehittämisessä. Rekrytointipalveluiden puolella sinulla taasen on mahdollisuus toteuttaa asiantuntija-, päällikkö- ja johtajatason hakuja ja henkilöarviointeja sekä tukea asiakkaittamme heidän työantajakuvansa kehittämisessä. Tehtävät ja rooli katsotaan aina oman osaamisesi ja mielenkiintosi sekä asiakkaan tarpeiden mukaan. Osa henkilöistä rekrytoituu myös suoraan asiakasyrityksiimme. Lue lisää erilaista työmahdollisuuksista ja mitä HR-ammattilaisemme Marja, Marianne ja Joakim kertovat tehtävistään blogistamme.

 

Azetsilla sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja syventää HR-osaamistasi kasvavassa, nopeasti kehittyvässä ja vakaassa yrityksessä. Energinen ja ammattitaitoinen työporukkamme on aika tukenasi, tarvitsit sitten sparrausta toisen HR-ammattilaisen, työsuhdejuristin, palkanlaskennan asiantuntijan tai taloushallinnon ammattilaisen kanssa. Työskentely kanssamme ei ole ryppyotsaista puurtamista, vaan työpäiviisi kuuluu myös paljon huumoria ja naurua. Työtäsi tukee ja helpottaa yhteiset toimintatapamme, materiaalit ja modernit työkalut. Oma toimipisteemme sijaitsee parhaalla mahdollisella paikalla Helsingin rautatieaseman kupeessa, mutta asiakastoimeksiannot saattavat viedä sinut muuallekin pääkaupunkiseudulla.

 

Taustaltasi voit olla jo kokeneempi HR-konkari tai muutaman vuoden alalla työskennellyt. Olet kuitenkin kartuttanut hyvän kokonaiskuvan ja käytännön kokemusta erilaisista HR-tehtävistä. Voit olla tasavahva HR generalisti tai erikoistunut johonkin HR:n osa-alueeseen. Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin etkä hätkähdä nopeastikin muuttuvien tilanteiden edessä. Olet vuorovaikutustaitoinen ja taitava verkostoitumaan organisaation eri tasoilla ja erilaisten persoonien kanssa. Järjestelmällisen ja tehokkaan työtyylisi ansiosta saat hommat tehtyä ajallaan laadukkaan lopputuloksen kärsimättä. Less hassle, more value, niin kuin meillä Azetsilla on tapana sanoa.

 

Lisätietoja HR-ammattilaisen mielenkiintoisesta arjesta ja työskentelyn muodoista Azetsilla voit kysyä HR Advisor Tuuli Hämäläiseltä (puh. 050 307 3273 / tuuli.hamalainen@azets.com).

 

Hakemuksen voit jättää järjestelmämme kautta osoitteessa: http://bit.ly/AzetsTyöt. Olemme yhteydessä viimeistään lokakuun aikana ja pyrimme tapaamaan ennakoivasti mahdollisimman monia hakijoita. Toivomme kuulevamme sinusta pian!