(Poistunut julkaisusta)

HR-ammattilainen
HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Kasvumme jatkuu ja etsimme laumaamme useita innostuneita HR-osaajia!

HR-ammattilainen

Voit olla kokenut henkilöstöpäällikkö tai juniorimpi HR-osaaja, meillä pääset käyttämään monipuolista osaamistasi sekä oppimaan uutta. Olemme lauma henkilöstötyön ja -alan edelläkävijöitä, joilla on työkalupakissaan ainutlaatuinen yhdistelmä HR-palveluita. Luomme yhdessä parempaa työelämää.

Konsulttinamme pääset tekemään vaikuttavaa HR-työtä mielenkiintoisissa asiakasyrityksissämme eri toimialoilla. Teemme syvällistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja tuotamme asiakasorganisaatioissamme loistavaa henkilöstö- ja asiakaskokemusta. Työssäsi pääset luomaan ja kehittämään asiakkaiden HR-funktiota tai voit toimia esim. asiantuntijana tietyllä HR:n osa-alueella. Roolisi asiakkaalla voi olla esim. henkilöstöpäällikkö, HR-asiantuntija tai rekrytointiasiantuntija, oman osaamisesi ja asiakastarpeidemme mukaisesti.

Kokemuksesi kautta sinulla on jo näkemystä HR-työn vaikuttavuudesta erilaisissa ympäristöissä tai organisaatioissa. Olet vuorovaikutustaitoinen ja vakuuttava sekä pystyt verkostoitumaan organisaation eri tasoilla. Työskentelet järjestelmällisesti ja osaat priorisoida työsi. Olet tehokas ja saat asioita tapahtumaan, mutta työskentelet myös pitkäjänteisesti. Kokemus projektityöskentelystä tai konsulttina työskentelystä on etu. Sinulla on alempi tai ylempi korkeakoulututkinto ja suomen lisäksi myös sujuva englannin kielen taito.

Koko sadan hengen laumamme toivottaa sinut tervetulleeksi ja antaa sinulle täyden tukensa työssäsi. Konsulttimme työskentelevät tassut savessa monipuolisten HR-tehtävien parissa, mm. henkilöstöjohtamisen, palkanlaskennan, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen parissa. Lisäksi tukenasi ja kehittymistäsi tukemassa ovat digitaaliset työkalumme, alan parhaat käytännöt ja HR4 Taito Akatemian koulutusmahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alansa suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä. Elokuussa 2018 muutamme uusiin tiloihimme Keilaniemeen – erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja laumaltasi odotat, toimi heti ja hae tehtävää: https://hr4.fi/tyopaikat/ Lisätietoja antaa Senior rekrytointikonsulttimme Jenna Jussila, p.050 442 8444.