(Poistunut julkaisusta)

HR-ammattilainen
HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2018

Teitkö uuden vuoden lupauksen hakea uusia työhaasteita vuodelle 2018? Liity laumaamme, me lupaamme tarjota Sinulle monipuolisia ja haastavia HR-tehtäviä!

Voit olla kokenut henkilöstöpäällikkö tai juniorimpi HR-osaaja, meillä pääset käyttämään monipuolista osaamistasi sekä oppimaan uutta. Olemme lauma innostuneita henkilöstötyön ja -alan edelläkävijöitä, joilla on työkalupakissaan ainutlaatuinen yhdistelmä HR-palveluita. Luomme yhdessä parempaa työelämää.

Konsulttinamme pääset tekemään vaikuttavaa HR-työtä mielenkiintoisissa asiakasyrityksissämme eri toimialoilla. Teemme syvällistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja tuotamme asiakasorganisaatioissamme loistavaa henkilöstö- ja asiakaskokemusta. Työssäsi pääset luomaan ja kehittämään asiakkaiden HR-funktiota tai voit toimia esim. asiantuntijana tietyllä HR:n osa-alueella. Roolisi asiakkaalla voi olla esim. henkilöstöpäällikkö, HR-asiantuntija tai rekrytointiasiantuntija, oman osaamisesi ja asiakastarpeidemme mukaisesti.

Kokemuksesi kautta sinulla on jo näkemystä HR-työn vaikuttavuudesta erilaisissa ympäristöissä tai organisaatioissa. Olet vuorovaikutustaitoinen ja vakuuttava sekä pystyt verkostoitumaan organisaation eri tasoilla. Työskentelet järjestelmällisesti ja osaat priorisoida työsi. Olet tehokas ja saat asioita tapahtumaan, mutta työskentelet myös pitkäjänteisesti. Kokemus projektityöskentelystä tai konsulttina työskentelystä on etu. Sinulla on alempi tai ylempi korkeakoulututkinto ja suomen lisäksi myös sujuva englannin kielentaito.

Koko sadan hengen laumamme toivottaa sinut tervetulleeksi ja antaa sinulle täyden tukensa työssäsi. Konsulttimme työskentelevät tassut savessa monipuolisten HR-tehtävien parissa, mm. henkilöstöjohtamisen, palkanlaskennan, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen parissa. Lisäksi tukenasi ja kehittymistäsi tukemassa ovat digitaaliset työkalumme, alan parhaat käytännöt ja HR4 Taito Akatemian koulutusmahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alansa suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä.
  
Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja laumaltasi odotat, toimi heti ja hae tehtävään. Lisätietoja voit kysyä rekrytointipäälliköltämme Heidi Alatervo-Ropposelta, puh. 050 553 5300. Parhaiten tavoitettavissa soittoaikoina pe 12.1 klo 13-14, pe 19.1 klo 10-11 ja to 25.1 klo 13-14.