(Poistunut julkaisusta)

HR-alan kesätyöntekijä Baronalle Vaasaan
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Haluatko yhdistää työssäsi tekniikan ja ihmisten kanssa työskentelyn? Oletko sinä meidän seuraava tekninen HR-talentti?
Haemme nyt Vaasan toimistollemme tekniikan alan kesätyöntekijää keväälle/kesälle 2020 teollisuustoimialallemme henkilöstö- ja rekrytointitehtäviin. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi tekniikkaa opiskelevalle ammattikorkeakouluopiskelijalle.

Työtehtävät pitävät sisällään teollisuusalan työntekijöiden rekrytointiprosessin eri vaiheita, kuten työpaikkailmoitusten laadintaa, hakemusten vastaanottoa ja käsittelyä, haastatteluaikojen sopimista, haastatteluihin osallistumista, ehdokasvalintaa, referenssitarkistuksia sekä työsopimusten tekoa. Tarkempi työnkuva muotoutuu ja kehittyy kykyjesi ja halujesi mukaan.

Toivomme sinulta:

• kiinnostusta tekniikan alaa ja henkilöstöasioita kohtaan

• oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vastuuntuntoisuutta

• hyvää ihmistuntemusta ja sosiaalista luonnetta

• todellista halua kehittyä ja menestyä omassa työssä

• Lisäksi toivomme sinulla olevan kokemusta teollisuustuotannosta esimerkiksi aikaisempien kesätöiden myötä.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen harjoittelu- ja kesätyöpaikan menestyvässä ja alansa johtavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa alan huippuosaajaksi. Pääset tutustumaan näköalapaikalta Suomen teollisuusyrityksiin, opit paljon työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä sekä valmistaudut työelämän haasteisiin käytännön kokemusta kartuttaen. Meillä tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa ja tiiminä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme.

Pystyt kokonaisvaltaisesti itse vaikuttamaan työhösi - työaikoihin sekä työnkuvaasi.

Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan, uuden oppimisen asenteella.

Työt alkavat kevään aikana osa-aikaisena ja kesällä töitä on tarjolla täyspäiväisesti. Työpisteesi on pääosin Vaasassa, mutta erityisesti työsuhteen alussa ja kesäkuukausina töihin koulutusta on myös Vaasassa ja Helsingissä.

Vastaavassa roolissa aiempina kesinä työskennelleet ovat jatkaneet osa-aikaisena myös syksyllä ja talvella sekä ottaneet seuraavana kesänä entistä vastuullisempaa roolia työssään. Toivomme, että olet kiinnostunut jatkamaan työskentelyä myös kesän jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaan Aluepäällikkö, Antti Flander, 0445451370. Antin tavoittaa parhaiten arkisin 8-16.