(Poistunut julkaisusta)

HR-alan harjoittelija
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2017

Tarjoamme Baronalla jatkuvasti työharjoittelupaikkoja liiketalouden merkonomi- ja tradenomiopiskelijoille sekä tekniikan ja logistiikan AMK-opiskelijoille.

Tällä hetkellä haemme harjoittelijaa erityisesti Logistiikka-toimialan avustaviin HR- ja rekrytointitehtäviin. Tarkempi tehtävänkuva määräytyy kykyjesi ja toiveittesi mukaan ja myös harjoittelujaksosi pituus vaikuttaa tehtävien laajuuteen. Toivomme kuitenkin, että olisit kiinnostunut erityisesti rekrytointiin ja työsuhdehallintaan liittyvistä tehtävistä ja prosesseista sekä osallistut mielelläsi erilaisiin HR-projektien tekemiseen.

Harjoittelijana pääset perehtymään laaja-alaisesti eri työtehtäviin alan ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä opinnäytetyön Baronalle sekä harjoittelun jälkeen aidon mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen monipuolisten HR- ja rekrytointitehtävien pariin.

Harjoitteluaika itsessään on palkaton, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus saada ajalta lounasseteleitä.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan, mutta laita hakemukseksi mahdollisimman pian, sillä pyrimme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mainitse hakemuksessasi myös harjoittelujakson ajankohta ja pituus, sekä minkälaisten tehtävien parissa toivoisit harjoittelusi suorittaa.

Alla vielä muutamia kommentteja meillä aiemmin harjoittelussa olleilta opiskelijoilta:

Pääsin saman tien tekemään normitehtäviä mitä muutkin kollegani tekivät. Vastuuta annettiin heti ensimmäisestä päivästä lähtien erittäin paljon, vaikka minulla ei juuri ollut kokemusta taloushallinnon työtehtävistä. Siitä huolimatta, että olin samaan aikaan muualla töissä sekä opiskelemassa, sain hoidettua harjoittelujaksoni hyvin, Baronan joustavuuden ansiosta. Työharjoittelujakson päätyttyä työllistyinkin taloushallinnon puolelle samoihin tehtäviin mitä tein työharjoitteluni aikana.

Sami, Haaga-Helia

Ollut mielenkiintoista päästä tutustumaan suuren yrityksen taloushallintoon ja sen toimintaan sekä päästä sisälle ostoreskontran toimintatapoihin ja siihen, miten koko homma pyörii. Olen saanut hyvää työkokemusta omalta alalta sekä mahdollisuuden tehdä mielenkiintoinen opinnäytetyö Baronalle. Lisäksi olen saanut tehdä töitä rennossa ja vapaassa ilmapiirissä hyvän työporukan kanssa.

Ville, Metropolia Ammattikorkeakoulu

Viihtyisä työympäristö ja hyvä työilmapiiri sekä monipuoliset työtehtävät .Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus olivat iso plussa. Opiskelijalle etenkin erittäin hyvä, koska minullakin oli samaan aikaan opinnäytetyö tekeillä ja sen puolesta täytyi käydä välillä Oulussa. - Hyvät työllistymismahdollisuudet, koska Barona konserniin kuuluu niin paljon eri yhtiöitä .Työllistyin harjoitteluni jälkeen Forenomille, jossa toimin asiakaspalveluvastaavana. Olen erittäin tyytyväinen siitä, että pääsin Baronalle työharjoitteluun. Parempaa paikkaa en olisi voinut toivoa!

Hanna, Forenom

Ilmapiiristä: Baronalla pääsi osaksi todella mukavaa työporukkaa ja nauttimaan hyvästä työilmapiiristä.

Itse harjoittelusta: Koko harjoittelun ajan käytiin säännöllisesti läpi työtilannetta ja pohdittiin jatkoa, jolloin itse pääsi vaikuttamaan harjoittelun rakentumiseen.

Harjoittelun ajan annettiin mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn, mutta tuki oli lähellä aina tarvittaessa.

Siiri, Haaga-Helia
Edellytykset työnsaannille: Loppusuoralla olevat amk- tai yliopistotasoiset opinnot,Kiinnostusta HR- ja rekrytointitehtäviä kohtaan,Oma-aloitteinen, reipas ja positiivinen asenne töitä kohtaan