(Poistunut julkaisusta)

HR Advisor, Talent attraction & assessments
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, palkanlaskennan, HR-palveluiden sekä liiketoiminnan kehittämisen kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla kehitämme, tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Palvelemme Suomessa yli 6000 asiakasta. Liikevaihtomme on 60 MEUR ja työntekijöitä on 700. Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta www.azets.fi.

Rekrytointipalveluissa teemme monipuolisesti eri alojen vaativia asiantuntija-, päällikkö- ja johtajarekrytointeja. Lisäksi toimimme asiakkaillemme pitkäaikaisena rekrytointikumppanina. Lue lisää: https://www.azets.fi/hr/rekrytointi/ 

Azets. Less hassle. More value.

 

Energisoidutko ajanmukaisesta rekrytointi ja HR-työstä? Oletko liiketoiminnan luonteva kumppani?  Onko hyvän asiakas- ja hakijakokemuksen toteuttaminen sinulle sydämen asia?

Haemme mutkattomien ammattilaisten tiimiimme sinua, 

HR Advisor, Talent attraction & assessments


Toteutat laaja-alaisesti henkilöarviointi- ja rekrytointitoimeksiantoja asiakasyritystemme ja Azetsin tarpeisiin. Osaat kysyä oikeat kysymykset ja auttaa rekrytointi- ja henkilöarviointiprosessiin kuuluvien valintojen tekemisessä. Prosessit toteutuvat käsissäsi sekä laadukkaasti että sujuvasti, ja koet rekrytoinnin markkinointi- ja viestintätoimet innostavaksi osaksi työtä. Nautit tiiviistä yhteistyöstä tiimisi kollegoiden kanssa ja osallistut aktiivisesti toimintamme tavoitteelliseen kehittämiseen. Verkostoidut myös luontevasti niin oman talon väen kuin asiakasorganisaatioidenkin sekä rekrytoinnin kohderyhmien kanssa.

Päävastuitasi ovat:

 • asiantuntija-, päällikkö- ja johtajatason henkilöarviointien toteuttaminen rekrytointeihin ja organisaation kehittämiseen liittyen
 • henkilöarviointikonseptien, –menetelmien ja –osaamisen kehittäminen
 • suora- ja ilmoitushakujen toteuttaminen vastuukonsultin roolissa
 • työnantajamielikuvaa ja osaajien houkuttelua kehittävät ja vahvistavat toimenpiteet
 • palveluiden markkinointiin osallistuminen ja myynnin tukeminen

Menestyt kanssamme, jos olet palvelualtis ja nautit tekemisen meiningistä. Saat energiaa siitä, että työ pitää sinut liikkeellä ja etsit oikeita osaajia intohimolla. Seuraat talouden ja työmarkkinoiden kehitystä, olet kehittämissuuntautunut ja rakentava joukkueen jäsen.

Täydennät porukkaamme tuomalla mukanasi:

 • vahvan kokemuksen henkilöarvioinneista konsulttiroolissa
 • vahvan kokemuksen vaativien rekrytointien konsultoinnista eri toimialoilla
 • valmiuden työskennellä asiakkaittemme pidemmissä in house-toimeksiannoissa
 • soveltuvan korkeakoulutasoisen tutkinnon, arvostamme erityisesti psykologin koulutusta
 • sujuvan suomen ja englannin kielitaito sekä mieltymyksen kuvailevaan kirjoittamiseen
 • henkilöarviointisertifikaatit (cut-e, TalentQ, LJI) ovat eduksesi


Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja tilaisuuden kehittyä edelleen monien mahdollisuuksien tiimissämme. Tiimimme tarjoaa asiakkaille palvelua yhtä lailla henkilöarviointi- ja rekrytointiprojektien kautta kuin tarjoamalla rekrytoinnin osaamistamme asiakkaan käyttöön in house-palveluna. Asiakkaittemme toiminta edustaa monipuolisesti eri toimialoja ja teemme yhteistyötä myös järjestösektorin ja julkisten palveluiden toimijoiden kanssa. Työpöydälläsi näkyvät mm. HR:n, palkanlaskennan, taloushallinnon, IT:n sekä myynnin ja hallinnon rekrytoinnit. Asiakkailta ja hakijoilta olemme saaneet kiitosta asiantuntemuksestamme ja hyvästä hakijakokemuksesta sekä mukavasta yhteistyöhengestä. Tutustu osaan porukastamme lukemalla blogimme!

Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa loistavien kulkuyhteyksien äärellä.

Innostuitko lukemastasi ja löysitkö itsesi kuvauksesta? Haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 27.8. mennessä.