(Poistunut julkaisusta)

Höyrytysautonkuljettaja (Kerava)
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2019

Haemme asiakkaallemme Höyrytysauton (1kpl) kuljettajaa Pk-seudulle eri työmaakohteisiin.


Asiakkaamme toimittaa monipuolisella kalustollaan rakennushöyryä sekä äkillisiin tai tilapäisiin tarpeisiin että pidempiaikaiseen käyttöön. Asiakkaamme on kokonaisvaltainen energiapalvelujen tuottaja, joka toteuttaa asiakkailleen joustavia energiaratkaisuja lämmön, höyryn ja sähkön tuotantoon. Asiakkaamme on alallaan yksi isoimpia toimivia yrityksiä ja toimii valtakunnallisesti useammalla paikkakunnalla, päätoimipaikka sijaitsee Keravalla.


Höyrytysautonkuljettajana työskentelet osana huoltotiimiä. Huoltotiimin tehtävänä on pitkäjänteisesti varmistaa sopimusasiakkaiden laadukas ja oikea-aikainen palveluhuoltotoiminta. Höyrytysautonkuljettajana ja käyttäjänä toimenkuvaasi kuuluisi toimittaa höyryä rakennustyömaille, satamiin, tielaitoksen tarpeisiin, viemärien ja rumpujen sulattamiseen sekä muihin puhdistusta ja avaamista vaativiin kohteisiin. Kuljettajan tehtävien lisäksi toimit huoltoasentajana asiakasrajapinnassa sekä osallistut oman kaluston ylläpitoon ja huoltoon.


Työssä suoriutumiseen edellytetään työtä pelkäämätöntä asennetta, aikaisempaa kokemusta / kiinnostusta eri koneiden käytöstä, asiakaspalvelutaitoja sekä tilannetajua työtehtävien ohessa tapahtuvaan kenttäedustukseen sekä joustoa työaikojen suhteen. Koulutus- tai kokemustaustasi voi olla kone, mekaaniselta-, sähkö- tai automaatiopuolelta. Työtehtävään annetaan riittävä perehdytys


Edellytämme sinulta:

C tai CE-ajokorttia

Ammattipätevyyskorttia 

Tie-ja työturvakorttia

Kuljettajakorttia

Asiakaspalvelutaitoa

Ennakkoluulotonta tekemisen asennetta

Päivystysvalmiutta sopimuksen mukaisesti

Tarjoamme kilpailukysyisen palkkauksen 17€/h sekä tessin mukaiset muut edut.

Saku Happonen Asiakkuuspäällikkö WorkPower Oy

saku.happonen@workpower.fi

040-6697566