(Poistunut julkaisusta)

Höyläri
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haemme hyvällä asenteella varustettua

HÖYLÄRIÄ

Etsimme asiakkaallemme Lopen Rakennuspuu Oy:lle höyläriä vakituiseen työsuhteeseen.

Hakijalta odotamme kokemusta ”vanhan liiton” höylärin työstä. Työtä tehdään arkisin yhdessä päivävuorossa. 

Työpaikka sijaitsee Lopella Vojakkalassa, joten oma auto on tarpeellinen.

Lopen Rakennuspuu Oy on vuonna 1974 perustettu perheyritys. Tällä hetkellä yritys työllistää 15 työntekijää mukaan lukien omistajat. Lopella-sisustuspuut ovat tuoteperhe, johon kuuluu katto-ja seinäpaneeleja, saunapaneeleja, listoja ja lattialautoja. Lisäksi yritys tuottaa esikatkottuja aihioita puusepänteollisuudelle sekä kotimaahan että vientiin.

Jätä hakemuksesi pian, koska aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella sähköpostitse marko.lintunen@lisapalvelu.net tai soittamalla 0444 272 322. Voit myös laittaa ansioluettelosi sähköpostitse ja kertoa lyhyesti työtilanteestasi.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen