Höyläämötyöntekijöiden rekrytointikoulutus
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Varkauden Puu Oy on luotettava ja ammattitaitoinen höylätuotteiden valmistaja, joka toimii yli 40-vuoden kokemuksella.

Haemme uusia tekijöitä Varkauden Puu Oy:lle.

Höyläämötyöntekijäksi rekrytointikoulutuksen kautta.

Varkauden Puu Oy valmistaa listoja sekä standardimittaisina että asiakkaan toiveen mukaisesti. Puu hankitaan suomalaisilta sahoilta. Päätuotteet ovat muotoon höylätyt listat ja sisustuspaneelit, joita käytetään rakentamisessa, sisustamisessa sekä puusepäntuotteiden valmistuksessa. Tuotannosta lähes 90% menee vientiin Itävaltaan, Iso-Britanniaan ja Saksaan, loput kotimaan markkinoille.

Käytössä Varkauden Puulla on kuusi hydrotekniikalla toimivaa Weinig-höyläkonetta sekä moderni ja tehokas konekanta.

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet työskennellä höyläämön puolen monipuolisissa tehtävissä tai kehittää jo olemassa olevaa osaamista.

Toivomme hakijalta esimerkiksi joko työn, koulutuksen tai harrastuksen kautta tullutta puu-, metalli-, rakennus-, autonasentajan tai konepuolentaustaa. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne uutta alaa kohtaan, käsillä tekemisen taito ja motivaatio uuden oppimiseen. Sitoutuneelle ja motivoituneelle tekijälle tarjolla pitkäaikainen työsuhde.

Koulutus toteutetaan teoriaopintoina sekä työssäoppimisena Varkauden Puun tiloissa, Jäppiläntie 486, 78900 Varkaus. Koulutukseen sisältyy mm. työturvallisuuskorttikoulutus, profiilihöyläkoneen käyttökoulutus, terätekniikka sekä tuote- ja laatukoulutus. Myös valittujen osaaminen ja tausta huomioiden.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille ja välittömän työttömyysuhan alla oleville hakijoille, joilla on voimassa oleva työnhaku TE-toimistossa.

Rekrytointikoulutus alkaa keskiviikkona 26.5.2021. Koulutuksen kesto on 62 päivää.

Kaikki rekrytointikoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Varkauden Puun työtehtäviin RTK-Henkilöstöpalvelun kautta koulutuksen päätyttyä elokuussa. 

Hakemukset tulee jättää 9.5.2021 mennessä sähköisellä hakulomakkeella sekä www.te-palvelut.fi / haussa oleva työvoimakoulutus että https://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/?id=13937628 

TE-palveluiden koulutusnumero: 699418

Lisätietoja koulutukseen liittyen antaa:

RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen, puh./wa/sms 0400 480 613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

Kiinnostuitko rekrytointikoulutuksesta?

Koulutuksesta järjestetään TE-live -infolähetys 4.5.2021 klo 11.00. Lähetystä voi seurata suorana ja omia kysymyksiä esittää chatissa osoitteessa te-live.fi/live sekä Pohjois-Savon TE-palveluiden Facebook-sivuilla tai YouTube-kanavalla. Anonyymisti kysyminen onnistuu TE-liven nettisivuilla, lähetyksestä jää myös tallenne.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448483
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varkaus