Höylääjä
Siparila Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Siparila on vuonna 2003 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa aidosta puusta koteihin ja julkisiin tiloihin ulkoverhous- ja sisäverhouspaneeleita, listoja sekä liimalevyjä. Siparila kehittää puusta ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja kokonaiskuluja rakentajilta tekemällä puutuotteet tehdasoloissa täysin valmiiksi pintakäsittelyä myöten. Kestävä kehitys on mahdollista saavuttaa vain vastuullisella toiminnalla. Siksi vastuullisuus näkyy koko organisaatiossamme: työhyvinvoinnissa, prosesseissa, raaka-aineissa ja lopputuotteissa. Olemme uskollisia periaatteillemme ja laatuvaatimuksillemme. Siparilan tehtaat sijaitsevat Vaajakoskella, Parkanossa, Kajaanissa, Myllykoskella ja Teuvalla työllistäen lähes 160 puualan ammattilaista. Siparila on osa Thermory-konsernia, jonka emoyhtiö sijaitsee Virossa.

Haemme Siparilaan Vaajakoskelle höylääjää noin 6-8 kuukauden pituiseen vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen on mahdollista päästä vakituiseksi työntekijäksi suoraan Siparilan palkkalistoille.

Työtehtäviisi kuuluu höylälinjalla työskentely mm. vannesahaa ja höyläyskonetta käyttäen. Tehtäviisi kuuluu myös höyläyskoneen asetteiden teko sekä laaduntarkkailu.

Odotamme sinulta motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä tarkkuutta. Toivomme, että olet halukas kehittämään itseäsi ja olet valmis oppimaan uutta. Työkokemus puualan tehtävistä sekä auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tehtävään tarjotaan hyvä perehdytys ja sinulla on työssäsi tukena tiimisi osaavat työtoverit. Töitä tehdään arkisin 3-vuorossa 40 h / vko. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja palkkaus tapahtuu Mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimukseen pohjautuen.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveen kera työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy 28.1.2022, mutta haastattelemme hakijoita mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Adeccolta Derek Kinnunen, puh. 040 627 5757 / derek.kinnunen@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia - maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552081
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Derek Kinnunen (derek.kinnunen (a) adecco.fi)
  • Puhelin: 040 627 5757
  • Sijainti: Jyväskylä