Höylääjä
Siparila / Teuva

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2021

Syksylle työpaikkaa tarjolla ja jaossa nyt!

Kiinnostaako mekaaninen puuala? Onko sinulla kokemusta "tällien" teosta?

Haemme nyt asiakkaallemme Siparilalle HÖYLÄÄJÄÄ varastotyöhön Teuvalla.

Siparila on vuonna 2003 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa aidosta puusta koteihin ja julkisiin tiloihin ulkoverhous- ja sisäverhouspaneeleita, listoja sekä liimalevyjä. Siparila kehittää puusta ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja kokonaiskuluja rakentajilta tekemällä puutuotteet tehdasoloissa täysin valmiiksi pintakäsittelyä myöten. Kestävä kehitys on mahdollista saavuttaa vain vastuullisella toiminnalla. Siksi vastuullisuus näkyy koko organisaatiossamme: työhyvinvoinnissa, prosesseissa, raaka-aineissa ja lopputuotteissa. Olemme uskollisia periaatteillemme ja laatuvaatimuksillemme. Siparilan tehtaat sijaitsevat Vaajakoskella, Parkanossa, Kajaanissa, Myllykoskella ja Teuvalla työllistäen lähes 160 puualan ammattilaista ja sen liikevaihto on 34,4 miljoonaa euroa (vuonna 2020). Siparila on osa Thermory -konsernia, jonka emoyhtiö sijaitsee Virossa.

Höylääjän tehtävä on vahtia tuotannon laatua. Tässä tehtävässä tarvitset tarkkaa ja reipasta työotetta. Tässä työssä on tärkeintä ymmärrys tuotannossa tapahtuvasta työskentelystä, varsinaista työkokemusta et siis tarvitse, sinut perehdytetään tehtävään.

Hakijalta odotamme;
-Ymmärrystä ja kokemusta tuotannon tehtävistä
-Reipasta työotetta ja tiimityötaitoja
-Suomen kielen taitoa

Katsomme eduksesi;
-Ymmärryksen jyrsinnästä puualalla
-Puualan / pintakäsittelijän kokemus
-Kokemuksen linjastotyöskentelystä

Työ on määräaikainen vuokratyösuhde, joka solmitaan työntekijän ja Adeccon välille ja on aluksi 6kk mittainen, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle. Palkkaus Mekaanisen metsäalan työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 8.8.2021 mennessä, osoitteessa www.adecco.fi. Muistathan, että nopeat syövät hitaat! Hakijoita käsitellään siis jo hakuaikana!
Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsulttimme Minna Nummelin, 040 3572654, minna.nummelin@adecco.fi.

Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen teollisuudessa, tuotannossa ja varastotyöskentelyssä sekä työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476143
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Nummelin (minna.nummelin (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Teuva