(Poistunut julkaisusta)

Höylääjä
Go On Kouvola

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Haemme asiakkaallemme Kouvolan seudulle

 

HÖYLÄRIÄ

 

pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

 

Pääasiallisena työnkuvana ovat höyläys ja koko muun höyläyslinjaston käyttäminen. Työssä pärjääminen edellyttää hyviä kädentaitoja sekä aikaisempaa kokemusta eri puualan työtehtävistä. Hakijalta vaaditaan myös osaamista asetteiden laitosta sekä ymmärrystä terien toiminnasta. Koska työ on keskiraskasta tehdastyötä, toivomme perushyvää fyysistä kuntoa.

 

Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille koeajan jälkeen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Palkkauksessa sovellamme mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.