(Poistunut julkaisusta)

Höylääjä
Temp-Team Finland Oy / Kurikka Timber Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme Kurikka Timber Oy etsii höylääjä Äänekoskelle. Kurikka Timber on vuonna 1928 perustettu perheyritys, josta on kasvanut yksi Euroopan suurimmista mekaanisen puunjalostuksen jatkojalostajista. Yrityksen asiakkaina ovat kotimaan lisäksi laatutietoiset ikkunatehtaat mm.Norjassa, Ranskassa, Ruotsissa, Puolassa ja Englannissa. Tuotantolaitos sijaitsee Keski-Suomessa, Äänekoskella.
Kurikka Timber:n tuotantolinjoihin ja -tiloihin on tehty mittavia investointeja ja tuotannossa hyödynnetään alan uusinta tekniikkaa ja uusimpia laitteita. Tuotekehityksen lisäksi yritys panostaa kestävään metsätalouteen sekä laadun ja toimitusten varmistukseen.

Mitä odotamme sinulta?

Haetaan ammattitaitoista höyläriä vakituiseen työsuhteeseen.
Työ on 3-vuorotyötä arkipäivisin sormijatkos-/lamelliliimauslinjalla.
Hakijalta toivotaan kokemusta 5-karahöyläyksestä ja höyläkoneiden asetteiden teosta.

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostui avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – HÖYLÄÄJÄ. Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan
yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Anni Pekkarinen ma-pe klo 9-16 puh. 045 874 2890 / Kristiina Kallio 040 500 2830 Hakuaika päättyy 01.09.2019.