(Poistunut julkaisusta)

Hovmästare, Restaurang NJK, Blekholmen
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Vi letar efter en försäljningskunnig hovmästare och en hovmästarpraktikant för vår kund Restaurang NJK för kommande sommarsäsongen.

Restaurangen, i villastil, byggdes i början av 1900-talet och fungerar som en av sommarsäsongens finaste festlokaler. NJK bjuder på stadens populäraste kräft- och middagsserveringar.
NJK ordnar evenemang för seglingsklubbar, mångsidiga festligheter, À la Carte middagar och säsongen avslutas med läckra kräftskivor.

Vi letar efter en glad och proffsig kundbetjänare, en hovmästare med passion för att arrangera oförglömliga fester. Vi hoppas att du ska ha organisatoriska färdigheter, bra interaktionsförmåga och förmågan att arbeta självständigt. Tidigare erfarenhet av ledningsposition och evenemangsorganisering anses vara som fördel. Från hovmästarpraktikanten hoppas vi tidigare erfarenhet av kundservice inom restaurangbranschen samt äkta intresse för att fungera i förmansposition.

Arbetet börjar i slutet av april och varar fram till mitten av september. Vi tar hänsyn till dina önskemål om arbetstiden och lönen är förhandlingsbar. Ange i din ansökan vilken av de två uppgifterna du är intresserad av.


Edellytämme sinulta

Vi förutsätter av dig
- Examen och arbetserfarenhet inom restaurangbranschen
- Bra organisatoriska färdigheter och stresstålighet
- Viljan att leda med exempel och förmågan att bedåra både anställda och kunder
- Flytande språkkunskaper i finska och engelska


Tarjoamme sinulle

Vi erbjuder dig
- Ett intressant jobb för den kommande sommaren med spektakulär havsutsikt utanför Helsingfors
- Mångsidiga uppgifter och ett trevligt team
- Utmärkta personalfördelar och bra utvecklingsmöjligheter i din karriär


Kiinnostuitko?

Om du känner att du är en lämplig person för jobbet skicka oss, utan fördröjning, en utförlig arbetsansökan och CV. Vi startar intervjuerna redan under ansökningsperioden och positionerna fylls genast när lämpliga personer hittats.


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, HoReCa pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 827 0668 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi