Hovimestari, Ravintola NJK, NoHo Partners, NoHonKesa
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Hovimestariksi upealle kesäsaarelle!

Valkosaaren vuonna 1900 rakennettu huvilatyyppinen ravintola NJK on kesäkauden parhaita juhlapaikkoja ja tunnelmallinen ympäristö maukkaalle aterialle. Avaraa, korkeaa keskisalia ympäröi valoisa veranta, jonka suurista lasi-ikkunoista avautuu näköala sekä Kauppatorille että Katajanokan suuntaan.

Tämä merellisen Helsingin sydämessä sijaitseva pursiseuraravintola on mainio tapahtumapaikka suurille ja pienille tilaisuuksille. Ravintolan tiloihin mahtuu jopa 200–300 vierasta sekä tilat voidaan jakaa pienempiinkin osiin. Saarelle on helppo päästä yhteysaluksella.

Etsimme nyt kesäkaudelle hovimestaria. Työssä edellytetään positiivista, asiakaslähtöistä ja vastuuntuntoista asennetta, monipuolista ravintola-alan kokemusta ja joustavuutta. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä ja paineensieto- sekä organisointikykyä haastavissakin tilanteissa.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa alan kokemusta
  • kannustavaa ja positiivista asennetta
  • paineensieto- ja organisointikykyä
  • asiakaslähtöisyyttä ja halua tuottaa elämyksiä

Työt alkavat huhtikuun lopussa/toukokuun alussa ja kestävät syyskuun loppupuolelle asti. Työvuoroja vaihtelevasti osa-aikaisesta kokoaikaiseen työhön, joten ilmoitathan käytettävyytesi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Toni Liukkonen
Ravintolatoimenjohtaja/keittiöpäällikkö
p. 040 1620311
toni.liukkonen@royalravintolat.com


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234692
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki