(Poistunut julkaisusta)

Hovimestari pikkujoulukauteen, Ravintola Sipuli, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Tempaise itsesi pikkujoulutunnelmaan ja varmista paikkasi vuoden parhaissa pikkujouluissa! Etsimme pikkujoulukauteen hovimestaria asiakkaallemme Ravintola Sipuliin. Ravintola Sipuli on monipuolinen tilausravintolakokonaisuus Helsingin Katajanokalla - upeissa erikokoisissa saleissa ja kabineteissa järjestetään tilaisuuksia niin yksityis- kuin yritysasiakkaille kokouksista ja lounastilaisuuksista messuihin, häihin ja pikkujouluihin saakka.

Vuoroissasi hovimestarina varmistat sujuvan illan kulun ja asiakkaiden viihtyvyyden pikkujoulutunnelmissa. Arvostamme aikaisempaa esimieskokemusta, mutta tärkeintä on aikaisempi vankka kokemuksesi tarjoilijana, rautainen asenteesi asiakaspalvelun ammattilaisena ja halu ottaa vastuuta. Hovimestarina pääset ahertamaan oman tiimisi kanssa vuoden kuumimmassa sesongissa kuin joulupukin tontut konsanaan.

Työaika on 90h/3vko ja työt alkavat marraskuun loppupuolella jatkuen jouluun saakka. Työt painottuvat pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työtehtävistä
Halua ottaa vastuuta työssäsi
Iloisen riemukasta asiakaspalveluasennetta


Tarjoamme sinulle

Paikan pikkujoulusesongin iloisimmasta työporukasta
Mahdollisuutta kasvattaa ammattitaitoasi
Arvokasta kokemusta esimiestehtävistä


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Riina Sirenius
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.sirenius@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi