(Poistunut julkaisusta)

Hovimestari Glo Artiin
Hotel Glo Art

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

GLO Hotel Art on Helsingin rakastetuimpia jugendtaloja. Nyt vihdoin monen vaatimattoman vuosikymmenen jälkeen Lönnrotinkadun kivilinna on taas entisessä voimassaan. Kaikki GLO Hotel Artin tilat on restauroitu tarkasti alkuperäiseen kauneuteensa. Tila on hämmästyttävä kokemus tunnelmana, yltiöpäinen matka suomalaiseen kansallisromantiikkaan.

Hotel Glo Art Lönnrotinkadulla hakee nyt joukkoonsa loppuvuodeksi HOVIMESTARIA.

Hovimestarin roolissa huolehdit Meeting & Eventsin hyvästä tiimityöstä omalla esimerkilläsi. Ymmärrät vaativan asiakaspalvelun ja nautit asiakaslupausten täyttämisestä.

Työnjohdollinen roolisi painottuu erilaisien tilaisuuksien ja kokouksien järjestämiseen ja pääasiallisesti työ on iltapainotteista. Tilaisuudet ovat 50-150 pax väliltä.

Hovimestarilta edellytetään aikaisempaa työkokemusta esimiestyöstä sekä tilaisuuksien järjestämisestä. Asiakkaita tulee palvella sujuvalla suomen ja englannin kielellä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Jos tunnistat itsessäsi tasokkaassa hotelliympäristössä viihtyvän viiden tähden asiakaspalvelijan, joka on jatkuvasti askeleen edellä asiakkaan toiveiden täyttämisessä, on tämä paikka juuri sinulle sopiva!

Edellytykset työnsaannille:

  • Esimieskokemus
  • Englannin kielen taito
  • Suomen kielen taito
  • Aikaisempi kokemus tilaisuuksista ja niiden järjestämisestä

Eduksi luettavat asiat:

  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian linkin kautta!