(Poistunut julkaisusta)

Hotellivirkailija Messilä Maailma Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Etsimme asiakkaallemme Messilään ammattitaitoista


HOTELLIVIRKAILIJAA


osa-aikaiseen ja toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työt alkavat perehdytyksellä hyvissä ajoin ennen talvisesongin alkua, mahdollisesti alkusyksystä. Työtunteja on tarjolla talvikaudella keskimäärin 90h / 3vk, sesongin ulkopuolella työtunteja on vähemmän.

Työnkuvaan kuuluu mm. varausten vastaanottoa, asiakkaiden sisään- ja uloskirjaukset (Hotellinx), laskutus, majoitus- ja hissilippuverkkokaupan päivitys sekä hissilippujen myynti. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat kokousemännän tehtävät hotellin kokoustiloissa sekä asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse.


Tehtävissä pärjääminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaanottovirkailijan työstä tai vastaavaa kokemusta palvelualalta - alan koulutus katsotaan eduksi. Luonnollisesti sinulta löytyy valmiutta työskennellä ilta- ja viikonloppupainoitteisessa työssä ja omaat itsenäisen työotteen. Säilytät huolellisuutesi ja iloisen asenteesi kiireestä huolimatta. Omaat erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja sinulta löytyy joustavuutta. 

Tehtävä edellyttää vahvaa suomen- ja englanninkielen taitoa sekä anniskelu- ja hygieniapassia. Ajokortti on hyödyksi.


Tarjoamme rennon ja sporttisen työympäristön ja huumorintajuisen työporukan. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa (yleensä vain n. klo 21 asti).


Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Dani Nguyen 044 777 5104 dani.nguyen@hpheimo.fi ja Marja Koikkalainen 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi